• Znižana cena
ČAKRA energijski nakit TRGOVINA S KRISTALI, nakit iz kristalov, kristali ugodno
  • ČAKRA energijski nakit TRGOVINA S KRISTALI, nakit iz kristalov, kristali ugodno
  • KRISTALI ČAKRA zapestnica, granat, karneol, citrin, peridot, sodalit, modri kalcedon, ametist
  • energijski nakit, trgovina s kristali
  • trgovina s kristali čakre energija harmonija duhovnost
  • energijski nakit, nakit s kristali, čakre
  • zapestnica s kristali, darilo, duhovnost,

ČAKRA čips zapestnica iz kristalov

Referenca: V2204
6,00 €
5,00 € Prihranite 1,00 €

Energijska zapestnica iz naravnih kristalov, ki čisti blokade in harmonično deluje na čakre.

Sestavljajo jo kristali:

Zapestnica je  raztegljiva.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o akvamarinu si lahko preberete tukaj >> Akvamarin 

Akvamarin je kristal grlene čakre. Ker krepi komunikacijske sposobnosti je odličen kristal za premagovanje treme pred javnimi nastopi. Spodbuja iskreno izražanje čustev, zato ga nekateri imenujejo tudi kristal ljubezni. Ime akvamarin je latinskega izvora in pomeni morska voda oziroma morje. Danes velja za kamen večne mladosti in sreče ter zaščitni amulet vseh popotnikov po morju.

Več o peridotu si lahko preberete tukaj >> Peridot

Peridot ali olivin je talisman za uresničevanje želja. Čisti avro in nam pomaga distancirati se od zunanjih vplivov ter priti v stik s svojo notranjo energijo. Krepi zaupanje ter vzpodbuja rast in napredek. Prinaša dobro počutje in krepi imunski sistem ter sprošča čustveno napetost.

Več o granatu si lahko preberete tukaj >> Granat 

Granat je kamen preobrazbe. V naše življenje prinaša red ter nam pomaga pri premagovanju strahu. Umirja jezo in nočne more. Krepi samozavest in pogum, vliva samospoštovanje in deluje antidepresivno. V pomoč nam je pri brezizhodnih situacijah. Čisti in uravnava delovanje čaker. Prav tako nas navdihuje ter nam prinaša ljubezen in predanost.

Več o karneolu si lahko preberete tukaj >> Karneol 

Karneol je kristal vsestranskega uspeha in tolažbe. Pomaga nam reševati probleme, povrne motivacijo in veselje do življenja. Odpravlja zmedenost, frustracije in negativnost ter nas spodbudi, da zaupamo sami sebi in sledimo svojim sanjam. Velja tudi za močan zaščitni kristal, saj varuje tako posameznika kot njegov dom.

Več o citrinu si lahko preberete tukaj >> Citrin 

Citrin je kristal razcveta, ki s svojo igrivo rumeno energijo spodbuja polnost življenja, sveže začetke in nova iskanja. Odpravlja slabo počutje, raztaplja negativna stanja in dviguje samozavest. Prebuja intuicijo, odpira čakre in prinaša svežo življenjsko energijo. Ima tudi pozitiven vpliv na poslovno področje ter prinaša uspeh in obilje, zato se še posebej priporoča pri novih projektih.

Več o sodalitu si lahko preberete tukaj >> Sodalit 

Sodalit je kamen mentalne jasnosti, ki odpravlja neodločnost, poveča ustvarjalnost ter izboljša spomin in sposobnost učenja. S svojo modro kristalno energijo stimulira grleno čakro - glas telesa, jo uravnoteži in odpravi blokade. S tem nam pomaga, da lažje izrazimo kar mislimo in čutimo. Je pa tudi odličen podporni kamen za astrologe, numerologe in bralce tarota.

Več o ametistu si lahko preberete tukaj >> Ametist 

Ametist je močan zaščitni kamen, ki ščiti naše energijsko polje. Pomaga pri težavah z nespečnostjo in odpravlja stres, v naše življenje pa prinaša umirjenost in harmonijo. Priporoča se vsem, ki se spopadajo z odvisnostjo, ali pa so v kakšnem drugem težavnem obdobju življenja  saj nam s svojo pomirjajočo vibracijo  ustvari notranji mir, ki ga potrebujemo za reševanje problemov..

V2204
Ocena 
2023-12-05

Vimolj 6a 8342 Stari trg ob Kolpi

Eno zapestnico bi prosila.

Ocena 
2022-02-08

Rožnik

Zelo prisrčna in cenovno ugodna.

Ocena 
2021-11-28

Cesta kozjanskega odreda 8

Ok

Ocena 
2021-09-08

Semedela

Čudovita! Jo nosim ves čas

Vpišite mnenje

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: