PERIDOT - OLIVIN - talisman za uresničevanje želja

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 4923
peridot olivin

Čisti avro in se nam pomaga distancirati od zunanjih vplivov ter priti v stik s svojo notranjo energijo. Krepi zaupanje, vzpodbuja rast in napredek. Prinaša dobro počutje in krepi imunski sistem. Sprošča čustveno napetost. Je talisman za uresničevanje želja.

Vpliv na psihološko počutje

Pozitivna energija peridota je koristna za tiste, ki doživljajo travmatične čustvene situacije. Krepi optimizem in samozavest ter odpravlja potrtost. Pomaga nam, da se lažje prilagodimo spremembam in novemu okolju. Zmanjšuje stres, blaži zamere, jezo in ogorčenje. Krepi zaupanje. Vzpodbuja konstruktiven dialog. Blaži ljubosumje. Pomaga nam priznati napake, prevzeti odgovornost za svoje življenje in narediti korak naprej. Močno izboljšuje težavne odnose.

Vpliv na fizično počutje

Peridot ima zdravilne vibracije, ki ugodno vplivajo na celotno telo, zato je še posebej koristen za tiste, ki okrevajo po bolezni ali nesreči. Uravnava srčni utrip in ugodno deluje na bolezni srca in ožilja. Krepi imunski sistem, pomaga pri nespečnosti, melanholiji in depresiji. Odpravlja težave z vremensko občutljivostjo. Lajša prebavne težave in ugodno vpliva na želodec. Pomaga lajšati bolečine pri porodu.

Vpliv na duhovnost

Peridot je močen zaščitni kamen, ki ohranja delovanje čaker v ravnovesju. Čisti in ščiti avro, sprošča in nevtralizira toksine na vseh ravneh, tako fizičnih, mentalnih kot subtilnih. Čisti in aktivira srčno čakro in solarni pleksus. Pomaga nam razumeti našo usodo in karmično nalogo. Osvobaja nas preteklih karmičnih izkušenj in nam pomaga, da prerastemo pretekle karmične vzorce. Pomaga pri prehodu na novo raven zavesti. Usmeri našo pozornost na tiste vzorce, ki jih, zaradi strahu pred soočenjem, odrivamo v nezavedno.


peridot olivin

Peridot olivin - spletna trgovina

Oznake: peridot olivin

Komentarji

Vpišite komentar