GRANAT - kristal preobrazbe

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 10396
granat

O granatu

Ime granat izhaja iz latinske besede pommum granatum, ki pomeni granatno jabolko. V preteklosti so ga uporabljali predvsem za zaščito pred zlobnimi uroki, nočnimi morami, fantomi in škodljivimi insekti.

Vpliv granata na psihološko počutje

Prinaša upanje in pogum, krepi vztrajnost, poveča željo po aktivnosti in raztaplja nepotrebne mentalne zadržke. V naše življenje prinaša red, moč in krepi samozaupanje. Je tudi kamen iskrenega prijateljstva, ki ga varuje. Odpravlja depresijo in umirja agresijo in jezo.

Vpliv granata na fizično počutje

Granat je poznan tudi pod imenom »kamen zdravja«.  Eliksir krepi moč regeneracije in stimulira metabolizem. Je dobra preventiva pred levkemijo in spolnimi boleznimi. Krepi srce in celoten krvni obtok ter normalizira krvni pritisk. Krepi tudi spolne organe in poveča spolno moč. Krepi in zdravi ledvoce, jetra, vranico in trebušno slinavko.

Granat in duhovnost

Vpliva in zdravi blokade v spolnem življenju, ki so nastale v tem ali preteklih življenjih. Pomaga pri odpuščanju in spuščanju energije, ki nam ne služi več. Pomaga nam, da se prepustimo toku življenja in zaupamo notranjemu vodstvu ter krepi življenjsko moč.

OSTALI GRANATI

ZELENI GRANAT

Zeleni granat je kristal, ki simbolizira bogastvo in obilje. Krepi motivacijo in je lahko odlično orodje za manifestacijo želja v resnično življenje. Pomaga tudi pri čustvenem zdravljenju in nas spodbuja, da prevzamemo nadzor nad svojo življenjsko potjo in duhovno evolucijo. Ugodno vpliva na delovanje korenske in srčne čakre.


granat žepni kristal ugodna cenagranat zapestnica trgovina s kristaligranat orgonit obesek za ključe

Granat - spletna trgovina

Oznake: granat

Komentarji

Vpišite komentar