KARNEOL nam pomaga preboleti izgube

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 1884
karneol

Za karneol so včasih verjeli, da ščiti mrtve na njihovi poslednji poti. Tudi danes velja za kamen tolažbe. Ljudem ob izgubi bližnjega pomaga pri procesu prebolevanja in zdravljenju srčnih bolečin. Velja tudi za močan kristal zaščite, saj varuje tako posameznika kot njegov dom.

Izdelki s kristalom karneol >>>

Vpliv na psihološko počutje

Pomaga nam preboleti izgube, s katerimi se težko sprijaznimo. Sooča nas s strahovi. Krepi samozaupanje, kreativnost in samozavest. Navdaja nas s pogumom in močjo ter v nas vliva novo upanje. Odpravlja zmedenost, frustracije in negativnost. Spodbuja nas, da zaupamo sami sebi in sledimo svojim sanjam ter ciljem. Zdravi tudi čustvene rane, ki so bile povzročene v času otroštva ali pri kakršnihkoli drugih zlorabah.

Vpliv na fizično počutje

Krepi apetit, jetra, ledvice in metabolizem. Pomaga pri nihanjih razpoloženja, ob menstruaciji in v menopavzi. Odpravlja težave s krvjo in izboljšuje pretok krvi ter ugodno vpliva na spolne organe.

Karneol in duhovnost

Krepi intuicijo, na podlagi katere nato sprejemamo prave odločitve. Uči nas ločiti med potrebami in željami, nas energijsko prizemljuje ter nas notranje uravnoveša.


karneol

Karneol - spletna trgovina

Oznake: karneol

Komentarji

Vpišite komentar