čakra, energetski nakiit
  • čakra, energetski nakiit

ČAKRA drevo življenja ogrlica

20,00 €

Ogrlica z obeskom drevesa življenja in s kristali:

Ametist je močan zaščitni kamen. Ščiti naše energijsko polje. Odpravlja stres in v življenje prinaša umirjenost in harmonijo. Pomaga pri težavah z nespečnostjo.

Kamena strela - uravnava energijo, sprošča ter nam pomaga uresničevati želje. Čisti, nevtralizira in ščiti pred sevanjem. Podpira jasnost uma in pomaga preseči strahove. Krepi funkcije možganov, stabilizira srce in energijski pretok. Dobro učinkuje pri nevrozah in hormonskih težavah.

Citrin - kristal razcveta -  S svojo igrivo rumeno energijo spodbuja polnost življenja, sveže začetke in nova iskanja. Odpravlja slabo počutje, raztaplja negativna stanja, dviguje samozavest. Prebuja intuicijo, odpira čakre in prinaša svežo življenjsko energijo. Dobro vpliva na poslovno področje, zato se še posebej priporoča pri novih projektih, saj prinaša uspeh in obilje.

Karneol - kristal vsestranskega uspeha. Pomaga reševati probleme, povrne motivacijo in veselje do življenjaOdpravlja zmedenost, frustracije in negativnost. Spodbuja nas, da zaupamo sami sebi in sledimo svojim sanjam ter ciljem.

Granat - kristal preobrazbe. Pomaga pri premagovanju strahu, umirja jezo in nočne more. Krepi samozavest in pogum, vliva samospoštovanje in deluje antidepresivno. V pomoč nam je pri brezizhodnih situacijah. Čisti in uravnava delovanje čaker. Navdihuje nas in prinaša ljubezen in predanost.

Lapis lazuli - kamen prijateljstva, modrosti in resnice - prinaša harmonijo ter bolj razumevajočo komunikacijo v odnosih. Omogoča samoizražanje brez zadržkov ter pomaga pri odprti komunikaciji. Prav tako pomaga sprostiti potlačeno jezo in čustvene blokade ter ugodno vpliva na izboljšanje spomina.

Iolit je kamen, ki ščiti našo auro. Prinaša modrost, dobro presojo, dostojanstvo in duhovno mojstrstvo. Sprošča neskladje v odnosih. Spodbuja k prevzemanju odgovornosti zase in premagovanju soodvisnosti v partnerstvu. Zmanjšuje učinek alkohola in podpira razstrupljanje in regeneracijo jeter.

Peridot ali olivin - talisman za uresničevanje želja. Čisti avro in se nam pomaga distancirati od zunanjih vplivov ter priti v stik s svojo notranjo energijo. Krepi zaupanje, vzpodbuja rast in napredek. Prinaša dobro počutje in krepi imunski sistem. Sprošča čustveno napetost.

  • Usnjena vrvica nastavljive velikosti.
  • Premer: 5 cm

Ročno delo - izdelano v Sloveniji

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: