čakra, energetski nakiit
  • čakra, energetski nakiit

ČAKRA drevo življenja ogrlica

Referenca: Z156
20,00 €

Ogrlica z obeskom drevo življenja in s kristali:

Več o ametistu si lahko preberete tukaj >> Ametist 

Ametist je močan zaščitni kamen, ki ščiti naše energijsko polje. Pomaga pri težavah z nespečnostjo in odpravlja stres, v naše življenje pa prinaša umirjenost in harmonijo. Priporoča se vsem, ki se spopadajo z odvisnostjo, ali pa so v kakšnem drugem težavnem obdobju življenja  saj nam s svojo pomirjajočo vibracijo  ustvari notranji mir, ki ga potrebujemo za reševanje problemov..

Več o kameni streli si lahko preberete tukaj  >> Kamena strela 

Kamena strela uravnava energijočisti, nevtralizira in ščiti pred sevanjem. Podpira jasnost uma in pomaga preseči strahove. Krepi funkcije možganov, stabilizira srce in energijski pretok. Dobro učinkuje pri nevrozah in hormonskih težavah.

Če jo uporabljamo z drugimi kristali, jim s tem povečamo njihovo moč. Uporabna pa je tudi za  energijsko čiščenje ostalih kristalov.

Čiščenje:

  • Ker kamena strela nase veže negativno energijo, jo je potrebno čistiti večkrat, kot ostale kristale (priporočljivo vsaj enkrat tedensko)
  • Kristal čistimo pod tekočo vodo.


Polnenje:

  • Kristal polnimo tako, da ga čez noč izpostavimo polni Luni

Več o citrinu si lahko preberete tukaj >> Citrin 

Citrin je kristal razcveta, ki s svojo igrivo rumeno energijo spodbuja polnost življenja, sveže začetke in nova iskanja. Odpravlja slabo počutje, raztaplja negativna stanja in dviguje samozavest. Prebuja intuicijo, odpira čakre in prinaša svežo življenjsko energijo. Ima tudi pozitiven vpliv na poslovno področje ter prinaša uspeh in obilje, zato se še posebej priporoča pri novih projektih.

Več o karneolu si lahko preberete tukaj >> Karneol 

Karneol je kristal vsestranskega uspeha in tolažbe. Pomaga nam reševati probleme, povrne motivacijo in veselje do življenja. Odpravlja zmedenost, frustracije in negativnost ter nas spodbudi, da zaupamo sami sebi in sledimo svojim sanjam. Velja tudi za močan zaščitni kristal, saj varuje tako posameznika kot njegov dom.

Več o granatu si lahko preberete tukaj >> Granat 

Granat je kamen preobrazbe. V naše življenje prinaša red ter nam pomaga pri premagovanju strahu. Umirja jezo in nočne more. Krepi samozavest in pogum, vliva samospoštovanje in deluje antidepresivno. V pomoč nam je pri brezizhodnih situacijah. Čisti in uravnava delovanje čaker. Prav tako nas navdihuje ter nam prinaša ljubezen in predanost.

Več o apatitu si lahko preberete tukaj >> Apatit

Apatit je kamen moči in komunikacije. Pomirja ekstremna čustvena stanja, pomaga prebroditi stanja fizične in psihične izčrpanosti ter krepi spomin in imunski sistem. Spodbuja nas k iskanju znanja in resnice, kar lahko pozitivno vpliva na našo osebno rast.

Več o iolitu si lahko preberete tukaj >> Iolit

Iolit
 
je kamen, ki ščiti našo auro. Prinaša modrost, dobro presojo, dostojanstvo in duhovno mojstrstvo. Sprošča neskladje v odnosih. Spodbuja k prevzemanju odgovornosti zase in premagovanju soodvisnosti v partnerstvu. Podpira razstrupljanje in regeneracijo jeter.

Več o peridotu si lahko preberete tukaj >> Peridot

Peridot ali olivin je talisman za uresničevanje želja. Čisti avro in nam pomaga distancirati se od zunanjih vplivov ter priti v stik s svojo notranjo energijo. Krepi zaupanje ter vzpodbuja rast in napredek. Prinaša dobro počutje in krepi imunski sistem ter sprošča čustveno napetost.

  • Usnjena vrvica nastavljive velikosti.
  • Premer: 5 cm

Ročno delo - izdelano v Sloveniji

Količina
Ni na zalogi

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: