KAMENA STRELA ALI GORSKI KRISTAL - kristal aktivacije

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 2 favorite Zadetek: 46195
KAMENA STRELA

Kamena strela je ''kristal vseh kristalov''. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, krepi auro. Odpira, razkraja in uravnoveša čustvene blokade. V preteklosti so kremenove kristale polagali na rane, opekline in druge manjše poškodbe. S tem so lajšali bolečine in pospešili proces celjenja. Kamena strela je znana po tem, da v nas prebudi skrite talente in nam omogoča, da jih manifestiramo. Še najbolj pa je znana po svoji zdravilni moči, zato je priporočljivo imeti kristal kamene strele vedno pri sebi. Kamena strela povečuje delovanje drugih kristalov. Ker je močan nevtralizator negativne energije, jo uporabljamo tudi za čiščenje ostalih kristalov.

Izdelki s kristalom kamena strela >>>

Vpliv na psihološko počutje

S pomočjo kamene strele lahko pridobimo globlje razumevanje samega sebe. Pomaga pri psihični utrujenosti ter pospeši celjenje bolezni, ki izhajajo iz stresa. Deluje kot čistilec duš, s čiščenjem krepi notranjo stabilnost. Nevtralizira negativnost in spodbuja pozitivne misli in občutke. Povečuje potrpežljivost in vztrajnost, obenem pa omogoča večjo sposobnost veselja in ljubezni ter harmoničnega življenja z vsemi živimi bitji.

Vpliv na fizično počutje

Kamena strela nam bo pomagala najti način za ljubeče odnose do sebe in drugih ljudi. Spodbuja imunski sistem, krepi pretok energije in vzpostavlja ravnovesje telesa. Uporablja se tudi za zdravljenje glavobola, migrene in vrtoglavice, kot tudi za izboljšanje splošne energije za ljudi, ki trpijo zaradi izgorelosti (izguba energije, zaspanost). Pomaga pa tudi pri izgubi teže, saj smo pod njenim vplivom bolj dinamični in prekipevamo od energije.

Vpliv na duhovnost

Energetska neuravnoteženost povzroča čustveno stisko, ki se lahko manifestira kot otopelost ali hiperaktivnost. Kamena strela uravnoveša energijo in krepi delovanje čaker. Prav tako pomaga pri umiritvi uma, saj odpravlja kriticizem, pomisleke in anksioznost, ki nas ovira pri doseganju željenih ciljev. Še posebej je uporabna za spodbujanje kronske čakre.

Čiščenje

Kameno strelo je potrebno večkrat očistiti, saj posrka vase veliko negativne energije iz okolice. Čisti se pod tekočo vodo, za nekaj minut jo lahko potopite v slano vodo, lahko pa jo tudi dimite (žajbelj, palo santo). S svežo energijo jo napolnimo ob ščipu. Surova kamena strela je primerna tudi za pripravo eliksirja.


kamena strela geoda ugodna cenakamena strela žepni kristal ugodna cenakamena strela ogrlica ročno delo

Izdelki kamena strela - spletna trgovina

Oznake: kamena strela

Komentarji

Created On Monday, May 17, 2021 Posted By Rudica - Kotiček pod srečno zvezdo Comment Link
Spoštovani,
pri nas lahko naročite drobir kamene strele 1/2 kg za 11 €, ki bi bil primeren vašim željam.

Lep pozdrav
Rudica
Created On Sunday, May 16, 2021 Posted By Stanko Comment Link
Spoštovani.
Kristal kamene strele bi potreboval za izdelavo preparata v prahu.
Imate morda več manjših kosov, ki jih za drugo ne morete uporabiti, za preparat pa bi bili odlični. Potrebujem cca 2 dl praha.
Lp
Stanko Vedlin

Vpišite komentar