KAMENA STRELA ALI GORSKI KRISTAL

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Minerali in poldrago kamenje Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 1783
KAMENA STRELA

Kamena strela je ''kamen vseh kamnov''. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade. V starodavnih časih so kremenove kristale položili na rane, opekline in druge manjše poškodbe. S tem so pospešili proces celjenja in lajšali bolečine. Kamena strela je znana po tem, da v nas prebudi skrite talente, katere lahko nato manifestiramo efektivno. Najbolj znana je po svoji zdravilni moči. Zaradi tega je priporočljivo imeti enega vedno pri sebi. Če jo uporabljamo z drugimi kristali s tem povečamo njihovo moč. Ker nevtralizira negativno energijo se jo uporablja za čiščenje ostalih kristalov.

Vpliv na psihično počutje

Kamena strela nam lahko pomaga pridobiti globlje razumevanje samega sebe ter pospeši celjenje bolezni, ki izhajajo iz stresa in sporov. Pomaga pri psihični utrujenosti. Deluje kot čistilec duš, s čiščenjem krepi notranjo stabilnost. Nevtralizira negativnost in spodbuja pozitivne misli in občutke. Povečuje potrpežljivost in vztrajnost, obenem pa omogoča večjo sposobnost veselja in ljubezni ter harmoničnega življenja z vsemi živimi bitji.

Vpliv na fizično počutje

Kamena strela nam bo pomagala najti način za ljubeče odnose do sebe in drugih ljudi. Spodbuja imunski sistem, krepi pretok energije in vzpostavlja ravnovesje telesa. Kamena strela se uporablja tudi za zdravljenje glavobola, migrene, in vrtoglavice, kot tudi za izboljšanje splošne energije za ljudi, ki trpijo zaradi otopelosti (izguba energije, zaspanost). Pomaga pa tudi pri izgubo teže, saj vam kamena strela prinaša veliko energije.

Vpliv na duhovnost

Kadar je vaša energija neuravnotežena to povzroči čustveno stisko, ki se manifestira kot otrpelost ali hiperaktivnost. Kamena strela uravnoveša energijo in krepi delovanje čaker. Prav tako pomaga pri umiritvi uma, saj razprši kriticizem, pomisleke, anksioznost, saj vas to ovirajo pri doseganju željenega cilja. Kamena strela je še posebej uporabna za spodbujanje kronske čakre. To je čakra, ki se nahaja na vrhu glave in je naš vhod v razširjeno vesolje oziroma v druge dimenzije.

Čiščenje

Kameno strelo je potrebno večkrat očiščiti, saj poskrka vase veliko negativne energije iz okolice in iz same osebe. Čisti se pod tekočo vodo, za nekaj minut jo lahko potopite v slano vodo, lahko pa jo tudi dimite. Polni pa se ob polni luni po čiščenju. Surova kamena strela je primerna tudi za pripravo eliksirja.

kamena strela

Izdelki kamena strela - spletna trgovina

Oznake: kamena strela

Komentarji

Vpišite komentar