mix kristalov, kristali za orgonite, drobir kristalov
 • mix kristalov, kristali za orgonite, drobir kristalov
 • mix kristalov, trgovina s kristali
 • mix kristalov, kristali za orgonite, drobir kristalov

MIX INDIJA polirani naravni drobni kristali XXS

Referenca: V302
7,90 €

Vsestransko uporabni drobni kristali za ezoterično in dekorativno uporabo.

Drobni naravni kristali so zelo priročni za uporabo pri:

 • kristaloterapiji,
 • čiščenju čaker,
 • kristalnih mrežah,
 • Reiki terapiji,
 • raznih obredih.

So pa tudi dekorativni in kot take jih uporabljamo za:

 • izdelavo nakita,
 • dekoracijo doma,
 • umetnostno obrt in umetniške projekte,
 • polnilo za vaze, cvetlične lončke, fontane in terarije.
Količina

 • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
 • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

KRISTALI, KI JIH VSEBUJE MIX: 

Več o ametistu si lahko preberete tukaj >> Ametist 

Ametist je močan zaščitni kamen, ki ščiti naše energijsko polje. Pomaga pri težavah z nespečnostjo in odpravlja stres, v naše življenje pa prinaša umirjenost in harmonijo. Priporoča se vsem, ki se spopadajo z odvisnostjo, ali pa so v kakšnem drugem težavnem obdobju življenja  saj nam s svojo pomirjajočo vibracijo  ustvari notranji mir, ki ga potrebujemo za reševanje problemov..

Več o heliotropu si lahko preberete tukaj >> Heliotrop 

Heliotrop imenujejo tudi krvavi kamen. To ime je dobil zaradi svojega videza, saj njegove rdeče lise spominjajo na madeže krvi. Ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Odpravlja osamljenost, tesnobo in stres. Ugodno vpliva na srčno čakro in nas pomirja.

Več o ahatu si lahko preberete tukaj >> Ahat 

Ahat je kristal dinamičnosti. Velja za zaščitni kristal, ki je močno povezan z Zemljo. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Odpravlja depresijo, žalost in nespečnost ter izboljšuje počutje. Uravnava pozitivna in negativna čustva, uravnoveša pa tudi obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah. Navdaja nas s samozavestjo in odločnostjo. Krepi uvide in skrbi, da ostanemo prizemljeni.

Več o kameni streli si lahko preberete tukaj  >> Kamena strela 

Kamena strela uravnava energijočisti, nevtralizira in ščiti pred sevanjem. Podpira jasnost uma in pomaga preseči strahove. Krepi funkcije možganov, stabilizira srce in energijski pretok. Dobro učinkuje pri nevrozah in hormonskih težavah.

Če jo uporabljamo z drugimi kristali, jim s tem povečamo njihovo moč. Uporabna pa je tudi za  energijsko čiščenje ostalih kristalov.

Čiščenje:

 • Ker kamena strela nase veže negativno energijo, jo je potrebno čistiti večkrat, kot ostale kristale (priporočljivo vsaj enkrat tedensko)
 • Kristal čistimo pod tekočo vodo.


Polnenje:

 • Kristal polnimo tako, da ga čez noč izpostavimo polni Luni

Več o rdečem jaspisu si lahko preberete tukaj >> Rdeči jaspis 

Rdeči jaspis je kamen stabilnosti, ki krepi naše energijsko polje in nam prinaša občutek varnosti. V starih časih je bil cenjen kot talisman bojevnikov in borcev za pravice. V domu ali pisarni absorbira elektromagnetno sevanje. Na delovnem mestu spodbuja zagnanost za delo in pomaga pri pridobivanju novih svežih idej. Je odličen kristal za otroke, ki jih v šoli dražijo, saj prinaša moč ter se pomaga upreti čustvenim manipulacijam in psihičnemu nasilju. 

Več o rumenem jaspisu si lahko preberete tukaj >> Rumeni jaspis

Rumeni jaspis
 
krepi samozavest in pozitiven odnos do življenja ter nam pomaga najti dolga prijateljstva in podobno misleče osebe. Kot kamen duhovne zaščite je odličen kamen za duhovne prakse, šamanska potovanja in globoke meditacije. Ugodno vpliva na delovanje korenske čakre in solarnega pleksusa.

V302

Podatkovni list

Teža
0,5 kg
Velikost
2 - 7 mm
Poreklo
Indija
Ocena 
2024-02-20

Za tiste z umetniško dušo

Za tiste z umetniško dušo kristali, ki jih lahko uporabiš kot nakit ustvariš kaj so zelo zanimljivi eni so lepo obdelani okrogli , eni pa ne. Tako da se da uporabiti za marsi kaj. Jaz sem iskreno zeljo zadovoljna. Lepi in zelo kvalitetni kristali

Vpišite mnenje

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: