orgonit epidot, zaščita, sevanje, negativna energija, trgovina s kristali, ugodne cene, hitra dostava
  • orgonit epidot, zaščita, sevanje, negativna energija, trgovina s kristali, ugodne cene, hitra dostava
  • orgoniti za prostor, zaščita, trgovina s kristali

EPIDOT JASPIS orgonit podstavek

Referenca: Z443
90,00 €

Orgonit s kristali: 

Več o epidot jaspisu si lahko preberete tukaj >> Epidot jaspis

Epidot jaspis krepi imunski sistem, pomirja in uravnava razpoloženje. Je kamen, ki prinaša srečo in obilje, Našemu telesu daje več energije. V pomoč nam je tudi pri uresničevanju materialnih ciljev. Je močan sanjski kamen, ki nam lahko prinese lucidne sanje in miren spanec.

Več o črnem turmalinu si lahko preberete tukaj >> Črni turmalin 

Črni turmalin je kamen ozemljitve in zaščite. Odstranjuje blokade, razprši negativno energijo ter povečuje duševno vitalnost. Še posebej se ga priporoča za zaščito pred čustvenimi vampirji. Povezujemo ga s korensko čakro, saj nas prizemljuje, ukoreninja in spodbuja pretok energij med čakrami.

Podstavek je s svojo obliko primeren tudi za energiziranje hrane in pijače.

Velikost podstavka:

Premer: 9,5 cm
Višina: 3 cm

Ročno delo - izdelano v Sloveniji

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

O orgonitih podstavkih

Kot vsi ostali orgoniti, tudi orgoniti podstavki očistijo prostor negativnih energij in ga napolnijo z novo, svežo energijo.

Zaradi svoje oblike so primerni tudi za energiziranje hrane in pijače, saj lahko nanje postavimo skledo, skodelico ali vrč z vodo. Vodi in hrani odstranijo škodljive snovi in aditive, napolnijo jo s poživljajočo energijo ter ji poboljšajo okus.

Z uživanjem vode in hrane, ki smo jo izpostavili in očistili z energijo orgonitov, lahko obnovimo naše zdravje, vitalnost in dobro počutje

Orgonitni podstavek je tudi lep dekorativen okras naše mize. Na pisalni mizi nevtralizira računalniško sevanje in pripomore k večji učinkovitosti. Če pa ga postavimo v bližino postelje, bomo imeli mirnejši in kvalitetnejši spanec.

Vsi podstavki so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Namen in namero pa dodamo z izbranimi kristali in poldragimi kamni, ki orgonit napolnijo s svojimi karakteristikami.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgonitni podstavki - spletna trgovina >>>

Z443

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: