ORGONIT - vir življenjske energije

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Ezoterika Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 18104

Orgoniti ščitijo naše elektromagnetno polje ter zmanjšujejo in odpravljajo težave, ki so posledica onesnaženosti sodobnega okolja. Z energijo napolnijo tako naš življenjski prostor kot tudi naš organizem in s tem pozitivno vplivajo na naše psihofizično počutje.

Na psihološkem nivoju nas ščitijo pred negativnimi posledicami stresa. Izboljšujejo kvaliteto spanja, zato smo bolj sproščeni pa tudi čustveno stabilnejši. 

Izdelani so iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Glede na namero izdelovalca oziroma namen imajo dodane kristale in poldrago kamenje.


Orgoniti za osebno rabo >>>

orgonit obesek

Služijo zaščiti energetskega polja posameznika. Nosimo jih na sebi in so običajno v obliki ogrlic ali obeskov. Orgoniti na spletni trgovini >>>

Orgoniti za prostor >>>

orgonit za prostor

Različnih oblik: stožec, piramida, polkrog. Pomembna je velikost: večji kot je orgonit, širši je njegov krog delovanja. Orgoniti na spletni trgovini >>>


Več o delovanju orgonitov

Orgoniti delujejo kot transformatorji negativnega sevanja, ki ga povzročajo sodobne naprave: računalniki, mobilni telefoni, mikrovalovne pečice, bazne postaje za mobilno telefonijo, transformatorji ter vojaški in civilni radarji. Vsrkavajo negativno energijo iz okolja in jo preoblikujejo v novo, svežo življenjsko energijo.

Pomagajo pri težavah, ki nastanejo kot posledica sevanja in elektro onesnaženja: utrujenost, glavoboli, bolečine v sklepih, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. V primeru bolezni se bistveno skrajša čas zdravljenja.

Učinkovanje orgonitov:

  • čistijo auro, telo in prostor,
  • z energijo napolnijo naše telo, čustva, um in auro, prav tako pa tudi naš bivalni prostor in delovno okolje,
  • ščitijo pred vplivi negativne energije drugih in negativne energije iz nefizičnih ravni,
  • harmonizirajo telo, čustva, um in prostor,
  • energizirajo vodo in hrano,
  • povečujejo produktivnost in ustvarjalnost v delovnem okolju,
  • pozitivno učinkujejo na rast rastlin in počutje domačih živali. 

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo. 

Preizkus z vodo: kozarec vode iz vodovodne pipe postavimo v neposredno bližino stožčastega orgonita ali postavimo na podstavek iz orgonita. Mrtva voda spremeni svojo strukturo, vse kar je v njej škodljivega postane neškodljivo in voda oživi. Če vodo očistimo in oživimo na tak način, vsebuje najmanjše delce vitalne življenjske energije in naše počutje je veliko boljše.

'

Oznake: orgonit

Komentarji

Vpišite komentar