Mesečev kamen, kristal, črni turmalin. šungit,  
 podstavek, orgonit, dobra voda, energijska voda
  • mesečev kamen, trgovina s kristali, orgonit, 5g, zaščita pred sevanjem,
  • orgonska energija, zaščita pred sevanjem, trgovina s kristali, lunin kamen,
  • Mesečev kamen, kristal, črni turmalin. šungit,  
 podstavek, orgonit, dobra voda, energijska voda

MESEČEV KAMEN orgonit podstavek

Referenca: Z2132
90,00 €

Orgonit s kristali

MESEČEV KAMEN - simbol večne ljubezni - prinaša mir, harmonijo in ravnovesje. Prinaša veselje do življenja, sprošča in nam se pomaga znebiti strahov

ČRNI TURMALIN - kamen ozemljitve in zaščite, odstranjuje blokade, razprši negativno energijo, povečuje duševno vitalnost.

ŠUNGIT - čisti vodo, prizemljuje, ščiti pred elektromagnetnim sevanjem.

Podstavek je s svojo obliko primeren tudi za energiziranje hrane in pijače.

Velikost podstavka:

Premer: 9,5 cm
Višina: 3 cm

* Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Ročno delo - izdelano v Sloveniji

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

O orgonitih podstavkih

Kot vsi ostali orgoniti, tudi orgoniti podstavki očistijo prostor negativnih energij in ga napolnijo z novo, svežo energijo.

Zaradi svoje oblike so primerni tudi za energiziranje hrane in pijače, saj lahko nanje postavimo skledo, skodelico ali vrč z vodo. Vodi in hrani odstranijo škodljive snovi in aditive, napolnijo jo s poživljajočo energijo ter ji poboljšajo okus.

Z uživanjem vode in hrane, ki smo jo izpostavili in očistili z energijo orgonitov, lahko obnovimo naše zdravje, vitalnost in dobro počutje

Orgonitni podstavek je tudi lep dekorativen okras naše mize. Na pisalni mizi nevtralizira računalniško sevanje in pripomore k večji učinkovitosti. Če pa ga postavimo v bližino postelje, bomo imeli mirnejši in kvalitetnejši spanec.

Vsi podstavki so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Namen in namero pa dodamo z izbranimi kristali in poldragimi kamni, ki orgonit napolnijo s svojimi karakteristikami.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgonitni podstavki - spletna trgovina >>>

Z2132

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: