ŠUNGIT - nevtralizator in čistilec

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 6 favorite Zadetek: 21478
ŠUNGIT

Šungit je naraven mineral s posebno kristalno mrežo, ki temelji na ogljiku. Ima sposobnost čiščenja vode skoraj vseh organskih snovi (vključno proizvodov nafte in pesticidov), bakterij in mikroorganizmov.

Vpliv šungita na psihično počutje

Šungit ima moč, da uravnovesi naše energijsko polje in ga zaščiti pred nezaželenimi energijami. Vsrkava negativno energijo in s tem umirja naša čustva. Pripomore tudi k zmanjšanju stresa in tesnobe.

Vpliv šungita na fizično počutje

Šungit nas učinkovito zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem, ki ga oddajajo elektronske naprave. Deluje antibakterijsko in zato učinkovito čisti vodo. Voda, prečiščena s šungitom, krepi naš imunski sistem, zdravi alergije, astmo, bronhitis in različne ledvične težave.

Odlična je tudi pri lajšanju jetrnih in želodčnih težav ter slabokrvnosti. Upočasni proces staranja, ohranja vitalnost telesa, obnavlja in revitalizira tkivo kot tudi celotno energijo v telesu. 

Vpliv šungita na duhovnost

Šungit je znan po svoji sposobnosti zdravljenja spodnjih čaker, zato nas odlično prizemljuje in nam daje še močnejšo povezavo z Zemljo. Spodbuja rast, preobrazbo in spremembe. Pomaga nam premagati negativne misli, spodbuja mentalno jasnost, povečuje osebno moč in blaži duhovna neravnovesja. Je odličen za meditacijo, saj nam pomaga, da se bolje osredotočimo. Blokira tudi negativno energijo, ki prihaja iz zunanjih virov. Z nošenjem šungita se tako lahko učinkovito obvarujemo pred energijskimi vampirji.


ELITNI ŠUNGIT

Plemeniti šungit, znan tudi kot elitni ali srebrni šungit, je izjemno redka sorta šungita, saj ga je manj kot odstotek med vsem najdenim šungitom. Vsebuje od 90 do 98 odstotkov organskega ogljika, prav zaradi tega pa ima značilen srebrni sijaj. Ima enake energije in lastnosti kot klasični šungit, vendar je pri svojem učinkovanju močnejši in hitrejši. Je tudi eden najmočnejših zaščitnih kamnov, ki jih poznamo. Običajno ga kopljejo ročno.


šungit ogrlica krogšungit naravni surovi kristal ugodna cenašungit piramida zaščita prostora ugodna cena šungit

VEČ O UPORABI šungita si lahko preberete TUKAJ>>

Izdelki šungit - spletna trgovina>>

Oznake: šungit

Komentarji

Created On Tuesday, February 15, 2022 Posted By Rudica - Kotiček pod srečno zvezdo Comment Link
Pozdravljeni, kristal šungit in žepni imamo na zalogi. Naša prodajalna se nahaja na: Maistrova ulica 1, 1241 Kamnik.
Vabljeni, da nas obiščete.

Lep dan želim,
Rudica
Created On Monday, February 14, 2022 Posted By Zara Comment Link
Pozdravljeni, ali imate šungit kamen na zalogi, kje imate prodajalno, da ga pridemo kupiti k vam.
Lp
Zara
Created On Saturday, February 5, 2022 Posted By Rudica - Kotiček pod srečno zvezdo Comment Link
Pozdravljeni ga. Nataša. Več o uporabi šungita, si lahko preberete na sledeči povezavi: https://www.ustvarjalneideje.si/si/blog/%C5%A1ungit-in-kako-ga-uporabiti-b209.html
Created On Tuesday, January 18, 2022 Posted By Nataša Comment Link
Pozdravljeni,
prosim za navodilo, kako pravilno postopati z šungit kristali za vodo. Koliko časa so lahko v vodi, kako čistimo kristale in kako pogosto, ..?
Hvala in lp
Nataša
Created On Wednesday, April 7, 2021 Posted By Rudica - Kotiček pod srečno zvezdo Comment Link
Pozdravljeni,
šungit zelo učinkovito čisti vodo. Kot primer lahko navedem, da ga pogosto uporabljajo tisti, ki pijejo vodo v naravi. Gre za naravni mineral in tako njegova kakovost ni vprašljiva.
Created On Wednesday, April 7, 2021 Posted By Saša Ostrman Comment Link
Pozdravljeni,

zanima me šungit - ali res čisti vodo in ali gre za ekološki in polnovreden izdelek ?

Hvala za odgovor in lep pozdrav, Saša Ostrman

Vpišite komentar