Razstava kristalov, mineralov in orgonitov

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Novice Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 3615
kristali in minerali

Ogledali si boste lahko raznoliko ponudbo kristalov in mineralov ter izdelke s kristali in minerali, kot so npr. energijski nakit in orgoniti. Seznanili vas bomo kako in za katera področja se uporabljajo določeni kristali in minerali. 

Razstava je zasnovana kot prodajna razstava.

Kdaj: od 2.12. do 10.12.2019.

Kje: v Kotičku pod srečno zvezdo v Kamniku, Maistrova ulica 1.

Ljudje že od pradovnine občudujejo skrito moč kristalov. Z njihovo energijo so se zdravili, zaščitili in tudi prehajali v višja stanja zavesti. Naglica in stres sodobnega časa rušita človekov notranji mir. S pomočjo kristalov pa lahko dosežemo notranje ravnovesje in umirjenost, saj nam pomagajo odpraviti telesne in psihične blokade.

Poleg kristalov in mineralov bodo na razstavi predstavljeni orgoniti. Orgoniti, izdelki iz kristalov, postajajo v Sloveniji vedno bolj popularni, saj je vedno več ljudi, ki prepoznavajo njihove pozitivne učinke. Delujejo kot akumulatorji, ki vase vsrkavajo negativno energijo iz okolja in jo preoblikujejo v novo, svežo življenjsko energijo. 

Razstava bo pestra, saj imamo v ponudbi orgonite različnih ustvarjalcev. Ogledali si boste lahko orgonite v različnih izvedbah, od nakita pa do orgonitev za prostor. 

Kristali in orgoniti so lahko odlično, unikatno, več namensko novoletno darilo.

Vstop je prost.

orgonit trgovina

kamnik tisočletje dobrih kupčij

Prireditev sodi v okvir prireditev v mestnem jedru Kamnika
in jo sofinancira Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik.

Komentarji

Vpišite komentar