Razstava čudežni svet kristalov

person Objavil: : Bojan Ahlin list V: Novice Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 4709
mineral kristal

V prijetnem ambientu naše trgovine s pozitivno energijo smo vam pripravili prodajno razstavo z obširno ponudbo kristalov, mineralov, energijskega nakita in orgonitov. Pridite in se pustite očarati čarobnim vibracijam kristalov. Zagotovo boste našli kakšnega, ki bo ravno pravi za vas. 

Rdeča nit tokratne razstave so surovi kristali in minerali.

Vstop je prost.

Kdaj: od 27.8.2020 do 30.8.2020:
- četrtek, 27.8.2020, od 9 h do 19 h,
- petek, 28.8.2020, od 9 h do 19 h,
- sobota, 29.8.2020, od 8 h do 19 h,
- nedelja, 30.8.2020, od 9 h do 17 h.

Kje: v Kotičku pod srečno zvezdo v Kamniku, Maistrova ulica 1.

Ljudje že od pradavnine občudujejo skrito moč kristalov. Z njihovo energijo so se zdravili, zaščitili in tudi prehajali v višja stanja zavesti. Naglica in stres sodobnega časa rušita človekov notranji mir. S pomočjo kristalov pa lahko dosežemo notranje ravnovesje in umirjenost, saj lahko z njihovo pomočjo odpravimo telesne in psihične blokade.

Razstavljena bo tudi obširna ponudba orgonitov, ki postajajo v Sloveniji iz dneva v dan bolj popularni, saj se ljudje z njimi ščitijo pred vedno večjo izpostavljenostjo elektromagnetnemu sevanju. Delujejo kot akumulatorji, ki vase vsrkavajo negativno energijo iz okolja in jo preoblikujejo v novo, svežo življenjsko energijo. Ogledali si boste lahko orgonite različnih ustvarjalcev in v različnih izvedbah, od orgonitnega nakita pa do orgonitov za prostor. 

orgonit trgovina

kamnik tisočletje dobrih kupčij

Prireditev sodi v okvir prireditev v mestnem jedru Kamnika
in jo sofinancira Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik.

Oznake: kristali

Komentarji

Vpišite komentar