Pet kristalov, ki najbolj učinkovito zaščitijo vašo auro

person Objavil: : Rudica Kovačič list V: Kristali in poldrago kamenje Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 1172

auraAura je energetsko polje oziroma zaščitni ovoj, ki nas obdaja in ščiti pred vdori energij iz okolice. Žal pa nam hiter življenjski tempo in stres rahljata ta zaščitni ovoj, kar posledično negativno vpliva na delovanje imunskega sistema. Eden od načinov zaščite auričnega polja je uporaba kristalov.

Kristali za zaščito aure

  1. ČRNI TURMALIN: Zaščitni kamen, ki se še posebej priporoča za uporabo, kadar ste soočeni s čustvenim manipuliranjem. Prav tako odpravlja depresivna stanja in potrebo po nadzoru, krepi občutek varnosti, nas prizemljuje ter nam daje energijo in moč.
  2. DIMNI KREMEN: Negativno energijo raztaplja in jo transformira v pozitivno, s tem pa okoli fizičnega telesa naredi neviden energijski ščit. Pomirja živčnost in odpravlja napade panike.
  3. ONIKS: Znan je po svoji močni energiji, ki nam pomaga končati toksična razmerja in preboleti žalost in trpljenje.
  4. OBSIDIAN: Pravijo mu tudi kamen resnice, saj nas sooča z realnostjo in potlačenimi čustvi. Ima ugoden vpliv na tiste, ki se borijo z depresivnimi stanji in kakršnimikoli oblikami zasvojenosti.
  5. LABRADORIT: Znan kot močan zaščitnik aure, ki preprečuje uhajanje energije. Zagotavlja moč in sorazmernost vseh elementarnih sil v posamezniku. Pomaga nam, da se lažje soočimo z negativno platjo naše osebnosti ter lastnostmi in dejanji, ki nam črpajo energijo in povzročajo depresivna stanja.

Kliknite na spodnje slike in si oglejte več iz naše ponudbe kristalov.

črni turmalin dimni kremen labradorit

Komentarji

Vpišite komentar