Pet kristalov za čiščenje aure

person Objavil: : Bojan Ahlin list V: Kristali in poldrago kamenje Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 202

Depresivna stanja, negativnost, razdražljivost in utrujenost so lahko znak, da je naša aura oz. energijsko polje nakopičeno z energijskimi smetmi.

aura

KRISTALI NAMENJENI ČIŠČENJU AURE

  1. CELESTIN: Je prečiščevalen kristal, ki nam prinese takojšen mir in harmonijo, hkrati pa osveži duha in dvigne razpoloženje. Lajša občutke preobremenjenosti in nam pomaga, da se lažje uglasimo s kraljestvom angelov.
  2. AMETIST: Ametist pomaga doseči notranji mir, uravnoteži nihanje razpoloženja, nas osvobaja strahu, povečuje intuicijo ter krepi samozavest. Ima sposobnost pretvorbe negativne energije v pozitivno, zato je izjemno priporočljiv za ljudi, ki so nagnjeni k melanholiji in depresiji.
  3. AQUA AURA: Vsak aqua aura kristal je bil včasih kamena strela. Z alkmističnimi postopki in obdelavo z z zlatom pri visoki temperaturi pa nastane kamen z visokim mavričnim sijajem. Prav zaradi te transformacije ima aqua aura močno čistilno vibracijo, ki očisti in uravnovesi. Čisti zastarele energije in vliva navdih v situacijah, ki nam povzročajo trpljenje.
  4. SELENIT: Prava zvezda za čiščenje naše aure je selenit, še posebej v obliki palic. S kroženjem s selenitno palico okoli aure boste iz telesa učinkovito črpali zastalo energijo, obenem pa aktivirali in uravnotežili čakre. Če košček selenita hranite v bližini, ima ta moč, da iz telesa absorbira in nevtralizira negativne energije vseh vrst.
  5. KAMENA STRELA: Kamena strela čisti ter nevtralizira negativno energijo in sevanje, s tem pa učinkovito čisti tudi našo auro. Prav tako pa odpira, razkraja in uravnoveša naše čustvene blokade ter s tem krepi našo čustveno stabilnost.

Kliknite na spodnje slike in si oglejte več iz naše ponudbe kristalov.

kamena strela špica

celestin

aqua aura

ametist

selenit

Oznake: aura

Komentarji

Vpišite komentar