Labradorit

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 384
labradorit

Labradorit je dobil ime po kanadskem polotoku Labrador. Zaradi svojih čarobnih barvnih prelivov velja za magični kamen.

Ščiti naše aurično polje, krepi duševno moč in intuitivne sposobnosti, kot so telepatija in  jasnovidnost. Ker nas ščiti pred vdori tujih energij, je zelo primeren za tiste ljudi, ki delajo v poklicih, kjer imajo veliko stika z ljudmi.

Zelo občutljiv je na nenadne spremembe temperature, zato ga ne smete čistiti pod vročo vodo.

Izdelki s kristalom labradorit >>>

Vpliv na psihološko počutje

Pomaga pri težavah z anti-socialnim, nepremišljenim in impulzivnim vedenjem tako otrok, najstnikov kot tudi odraslih. Učinkuje pri razstrupljanju in odvajanju od tobaka in alkohola. Odpravlja čustvene obremenitve, ki nastanejo zaradi vsakodnevne rutine, in nam povrne življenjsko radost in spontanost. Vzbuja pustolovskega duha in željo po spremembah.

Labradorit nam pomaga, da se lažje soočimo z negativno stranjo naše osebnosti, lastnostmi in dejanji, ki nam črpajo energijo in povzročajo depresivna stanja.

Vpliv na fizično počutje

Labradorit dobro vpliva na delovanje pljuč in nam je lahko v pomoč pri težavah z dihali, kot so prehlad in  bronhitis. Regulira presnovo, zato ugodno vpliva na prebavo. Zmanjšuje stres in tesnobo. Med menstruacijo pomirja simptome PMS in lajša bolečine. Znižuje krvni tlak, zmanjšuje občutljivost na mraz ter blaži revmatizem in protin.

Vpliv na duhovnost

Labradorit je močan zaščitnik avre, ki preprečuje uhajanje energije. Zagotavlja moč in sorazmernost vseh elementarnih sil v sistemu. Imenuje se "tempelj zvezd", saj naj bi labradorit prinesel svetlobo drugih planetarnih bitij v dušo uporabnika. Labradorit oddaja prevladujočo energijo modrega kristala, ki stimulira grleno čakro, ki je glas telesa. Če je blokirana ali izven ravnotežja, lahko vpliva na zdravje drugih čaker. Ko je grlena čakra v ravnovesju in odprta, omogoča izražanje tistega, kar mislimo in kar čutimo. Lahko sporočamo svoje ideje, prepričanja in čustva ter v svet vključimo našo osebno resnico. Energija, ki se dviga iz nižjih čaker, lahko nadaljuje svojo pot in omogoča svobodno izražanje in naravno sproščanje. Temnejši odtenki modre spodbujajo moč resnice, medtem ko svetlejše sence nosijo moč prožnosti, sprostitve in ravnotežja. Labradorit je lahko, s svojimi barvnimi bliski, zelo koristen pri združevanju vseh čaker.

labradorit izdelki

Izdelki labradorit - spletna trgovina

Oznake: labradorit

Komentarji

Vpišite komentar