Orgonit - zaščita proti sevanju mobilnih telefonov

person Objavil: : Bojan Ahlin list V: Ezoterika Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 7676
orgonit

Slogan podjetja Vital: »Orgoniti so največja naložba v življenju.«

Zaradi zavedanja nevarnosti sevanja telefonov in računalniških tablic, so v podjetju Vital razvili koristen izdelek z imenom Orgonit zaščita proti sevanju mobilnih telefonov. Namenjen je zaščiti možganov pred poškodbami elektromagnetnega valovanja.

Orgonit zaščita za telefon je izdelana iz enakih materialov kot ostali orgoniti: kristal kamena strela, bakrena žica, kovinski opilki, kristal po izbiri. Vsi izdelki podjetja Vital pa so izdelani iz nepoliesterske epoksi smole.

Orgonit zaščita za telefon zmanjšuje negativne učinke sevanja, zato je uporaba telefonov in računalnikov bolj varna.

Kljub temu, da mobilne telefone množično uporabljamo zadnjih 20 let, je vedno več dokazov, da dolgotrajna uporaba škodljivo vpliva na naše zdravje. Z uporabo zaščite preprečimo simptome, ki jih povzroča izpostavljenost sevanju. Ti so: nespečnost in težave s spanjem, zvonjenje v ušesih, utrujenost, težave s spominom, stres, nervoza, glavobol, depresija, omotičnost, neplodnost, vedenjske težave in hiperaktivnost.

Še posebej so škodljivim vplivom izpostavljeni otroci

Otroci telefone nosijo v žepih v bližini vitalnih organov. Elektromagnetnemu sevanju je mlajša generacija izpostavljena skozi ves dan. Večina pa ima mobilne telefone ob sebi tudi ponoči. Ravno zaradi prekomerne izpostavljenosti sevanju, je še toliko bolj pomembno, da se zaščitijo.


Oznake: orgonit

Komentarji

Vpišite komentar