LAPIS LAZULI - kamen prijateljstva

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 1 favorite Zadetek: 21924
lapis lazuli

Lapis lazuli je kamen prijateljstva, prinaša harmonijo ter bolj razumevajočo komunikacijo v odnosih. Je kamen modrosti in resnice. Spodbuja željo po razumevanju in novem znanju, zato je odličen za ljudi na vodilnih položajih, kot so novinarji, odvetniki, izumitelji in pisatelji. Velja pa tudi za zaščitni kamen, saj preprečuje vdor negativnih vplivov.

Zaradi svoje nebesno modre barve je eden izmed najbolj cenjenih kamnov v celotni zgodovini človeštva. Bil je simbol časti, bogov, moči, duha in vizije. Veliko pa se je uporabljal tudi v magijskih obredih.

Vpliv na psihološko počutje

Osvobaja nas bolezni, zaradi katerih pademo v pasivno stanje in nam daje notranjo moč ter modrost. Pomaga nam pri izražanju čustev in nas dela bolj modre, zato je uporaben pri reševanju težav v medsebojnih odnosih, še posebej v toksičnih zvezah.  Pomaga nam sprejemati za nas dobre odločitve. Omogoča samoizražanje brez zadržkov ter pomaga pri odprti komunikaciji.

Vpliv na fizično počutje

Učinek delovanja Lapis lazulija je hiter in intenziven. Pomaga nam pri težavah, kot so glavoboli, migrene, težave s kožo, ščitnico, sklepi, grlom, srcem in s pljuči. Izboljšuje cirkulacijo krvi, uravnava srčni ritem ter pomaga pri vrtoglavici. 

Umirja otroški nemir oziroma otroke, ki imajo težave s koncentracijo, ter ugodno vpliva na izboljšanje spomina. Odpravlja zategnjenost mišic in lajša krče in pomaga pri težavah z nespečnostjo

Lapis lazuli in duhovnost

Odpira čelno čakro, ugoden vpliv pa ima tudi na delovanje grlene čakre. Pomaga sprostiti potlačeno jezo in čustvene blokade. Dobro vpliva na samoizražanje, še posebej pri tisti, ki v sebi zadržujejo jezo, saj jim pomaga izraziti potlačena čustva. Če ga boste čez noč postavili v bližino ležišča, vas bo čistil in harmoniziral, obenem pa tudi krepil čelno čakro. 


lapis lazuli žepni kristal ugodna cenalapis lazuli orgonit obesek za ključelapis lazuli zapestnica ugodna cena

Lapis lazuli - spletna trgovina

Oznake: lapis lazuli

Komentarji

Created On Sunday, September 26, 2021 Posted By Cvetka Vihar Comment Link
Narocam kamen lapis lazuli

Vpišite komentar