karneol, črni turmalin, orgonit, orgonit podstavek, orgonit za prostor, orgonit s kristali
  • karneol, črni turmalin, orgonit, orgonit podstavek, orgonit za prostor, orgonit s kristali
  • karneol, črni turmalin, orgonit, orgonit podstavek, orgonit za prostor, orgonit s kristali
  • karneol, črni turmalin, orgonit, orgonit podstavek, orgonit za prostor, orgonit s kristali
  • karneol, črni turmalin, orgonit, orgonit podstavek, orgonit za prostor, orgonit s kristali

KARNEOL orgonit podstavek

Referenca: Z440
90,00 €

Orgonitni podstavek s kristalom karneol nas in naš življenski prostor napolni z veliko pozitivne energije in nas navdaja s kreativnostjo

Podstavek vsebuje še črni turmalin in kameno strelo.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o karneolu si lahko preberete tukaj >> Karneol 

Karneol je kristal vsestranskega uspeha in tolažbe. Pomaga nam reševati probleme, povrne motivacijo in veselje do življenja. Odpravlja zmedenost, frustracije in negativnost ter nas spodbudi, da zaupamo sami sebi in sledimo svojim sanjam. Velja tudi za močan zaščitni kristal, saj varuje tako posameznika kot njegov dom.

Več o črnem turmalinu si lahko preberete tukaj >> Črni turmalin 

Črni turmalin je kamen ozemljitve in zaščite. Odstranjuje blokade, razprši negativno energijo ter povečuje duševno vitalnost. Še posebej se ga priporoča za zaščito pred čustvenimi vampirji. Povezujemo ga s korensko čakro, saj nas prizemljuje, ukoreninja in spodbuja pretok energij med čakrami.

O orgonitih podstavkih

Kot vsi ostali orgoniti, tudi orgoniti podstavki očistijo prostor negativnih energij in ga napolnijo z novo, svežo energijo.

Zaradi svoje oblike so primerni tudi za energiziranje hrane in pijače, saj lahko nanje postavimo skledo, skodelico ali vrč z vodo. Vodi in hrani odstranijo škodljive snovi in aditive, napolnijo jo s poživljajočo energijo ter ji poboljšajo okus.

Z uživanjem vode in hrane, ki smo jo izpostavili in očistili z energijo orgonitov, lahko obnovimo naše zdravje, vitalnost in dobro počutje

Orgonitni podstavek je tudi lep dekorativen okras naše mize. Na pisalni mizi nevtralizira računalniško sevanje in pripomore k večji učinkovitosti. Če pa ga postavimo v bližino postelje, bomo imeli mirnejši in kvalitetnejši spanec.

Vsi podstavki so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Namen in namero pa dodamo z izbranimi kristali in poldragimi kamni, ki orgonit napolnijo s svojimi karakteristikami.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgonitni podstavki - spletna trgovina >>>

Z440

Podatkovni list

Višina
3 cm
Poreklo
Slovenija
Dolžina
9,5 cm

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: