korala, kristal, orgonit,zaščita, ogrlica,
  • korala, kristal, orgonit,zaščita, ogrlica,

KORALA orgonit ogrlica

Referenca: Z2119
25,00 €

Orgonit s kristalom KORALA - lajša skrbi, prinaša ugodje in izboljša počutje, krepi ljubezenska čustva in potrebo po prijateljstvu, ugodno vpliva na vse bolezni krvi. 

Več o korali si lahko preberete tukaj >> Korala

Korala je trdo mineralizirano okostje morskih živali, sestavljeno predvsem iz kalcijevega karbonata. Umirja razburkana čustva in prinaša globok mir. Izboljšuje intuicijo, domišljijo in vizualizacijo, prav tako pa pospešuje prenos znanja. Na fizični ravni krepi krvni obtok in kosti, spodbuja regeneracijo tkiva in hrani krvne celice. Zdravi tudi motnje hrbteničnega kanala, prebavil in živčnega sistema. V naravi najdemo več različnih barv korale, najbolj cenjena pa je rdeča.

Velikost obeska:
Širina: cca 3,8 cm
Višina: cca 3,8 cm

Ob nakupu obeska vam podarimo črno usnjeno verižico.

* Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Ročno delo - izdelano v Sloveniji

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Orgonit obesek

Vsebuje vse sestavine, kot ostali večji orgoniti. Njegova uporaba je praktična, saj ga kot ogrlico nosimo okoli vratu. Ker ga imamo ves čas pri sebi, nam nudi celodnevno zaščito in pa tudi pritok sveže življenjske energije.

Orgonitni obesek je močan energijski nakit, ki v sebi združuje znanja radiostezije, kristaloterapije in v nekaterih primerih tudi svete geometrije. Z njim ščitimo naše bioenergetsko polje. Zaščiti nas pred negativno energijo iz okolja, ki jo preoblikuje v novo, svežo življenjsko energijo.

Orgonit obesek s svojim delovanjem zmanjšuje težave, kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Izboljšuje naše telesno počutje, v življenje pa prinaša harmonijo, srečo, samozavest, blaži stres in napetosti ter nam pomaga ohraniti notranji mir.

Orgonski nakit je skrbno, natančno in ročno izdelan iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Orgonitnemu obesku – amuletu so dodani kristali in poldragi kamni, s katerimi usmerimo namero in orgonsko energijo na tisto področje življenja, kjer želimo doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

Z2119

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: