citrin, aventurin, tigrovo oko, sreča pri igrah na srečo,kristali sreče , denar
  • citrin, aventurin, tigrovo oko, sreča pri igrah na srečo,kristali sreče , denar
  • kristali za srečo, trgovina s kristali
  • kamen za srečo, kristal za srečo, zadovoljstvo, sreča pri igrah na srečo
  • darila

KRISTALI ZA SREČO

15,00 €

Komplet kristalov, ki privabljajo srečo, uspeh in pomagajo pri uresničitvi želja. 

Komplet vsebuje:

Citrin - kristal razcveta -  S svojo igrivo rumeno energijo spodbuja polnost življenja, sveže začetke in nova iskanja. Odpravlja slabo počutje, raztaplja negativna stanja, dviguje samozavest. Prebuja intuicijo, odpira čakre in prinaša svežo življenjsko energijo. Dobro vpliva na poslovno področje, zato se še posebej priporoča pri novih projektih, saj prinaša uspeh in obilje.

Tigrovo oko je zelo močan kristal, ki mam pomaga obvladovati strah, dviga samozavest in izboljšuje samopodobo. Prinaša bogastvo in nove priložnosti. Med drugim se nosi kot talisman za srečo in zaščito pred uroki. Prinaša novo moč in stabilnost ter pomaga najti izhod v težkih življenjskih obdobjih.

Več o zelenem aventurinu si lahko preberete tukaj >> Zeleni aventurin 

Krepi individualnost, kreativnost, sproščenost, optimizem in samozavest. Pomaga pri čiščenju čustvenih blokad in v nas spodbuja tolerantnost. Blagodejno vpliva na čustva, srce, blokade v predelu hrbtenice in na regeneracijo telesa. Od vseh kristalov naj bi ravno zeleni aventurin prinašal največ sreče, saj ugodno deluje na finančno stanje, zdravje in čustveno stabilnost.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.
V1602
Ocena 
2021-03-25

Jezersko

Iskala sem kristale, katerih delovanje pripomore k sreči in materialnem obilju in tale kompletek mi je res olajšal iskanje. Zadovoljna!

Vpišite mnenje

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: