TIGROVO OKO

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Minerali in poldrago kamenje Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 1144
tigrovo oko

O TIGROVO OČESU

Kristal je dobil ime po svojem značilnem barvnem vzorcu, ki spominja na oko mačke ali oko tigra. Prinaša bogastvo in nove priložnosti. Tigrovo oko je eden izmed tistih kristalov, ki vam pomaga razjasniti vaše misli. Med drugim se že stoletja nosi kot talisman za zaščito pred uroki, slabimi željami in za več sreče. Prav tako naj bi tigrovo oko povečalo moč vibracij, ki jih oddajo drugi kristali.

Že ime in videz kristala vam povesta, da gre za močno energijo, z njim boste vedno imeli podporo. Prav tako tigrovo oko prinaša srečo in zaščito, zato ga le nosite povsod seboj. Vpliva tudi na ljubezensko življenje, npr. če ste nesrečni v svoji zvezi vam bo dal moč, da se osvobodite, enako velja za vsa slaba razmerja v katerih tičite.

Izdelki s kristalom tigrovo oko

Vpliv na psihično počutje

Pretirano občutljive ljudi pomirja in jim omogoča, da lahko normalno uživajo svoje življenje. Je zelo močan kristal, ki vliva novo moč in stabilnost ter pomaga, da uvidimo svetla izhodišča v temnih obdobjih življenja. Krepi koncentracijo, spodbuja spomin, samozavest in nudi oporo govornikom. Uvršča se tudi kot dober zaščitni kristal.

Tigrovo oko s svojimi vibracijami vpliva neposredno na vašo samopodobo in jo izboljša. Če si želite ravnovesje v vašem življenju, potem je tigrovo oko prava izbira za vas. Odlično pomaga tudi pri tesnobi, raznimi strahovi, saj vpliva na moč in pogum. Deluje tako, da okrepi um in vrne izgubljeno voljo.

Vpliv na fizično počutje

Tigrovo oko ugodno vpliva na oči, pomaga tudi pri težavah z sinusi, blaži glavobole, migreno in astmo. Uporablja se za zdravljenje hormonskih hiperaktivnosti. Lajša mišično napetost, krepi male možgane, zdravo rast kosti in sklepov, blaži vnetja, krče, želodčne težave in živčne bolezni. Pomaga pri težavah s prostato, mehurjem, pljuči, bronhitisu, tuberkulozo.

Njegove vibracije pomagajo tudi pri hitrejšem celjenju zlomov in pri hitrejšem okrevanju po boleznih. Tigrovo oko ugodno vpliva na metabolizem, spodbuja presnovo in prav tako pomaga odstranjevati toksine iz telesa.

Tigrovo oko in duhovnost

Obesek tigrovo oko ugodno vpliva na korensko in spolno čakro ter solarni pleksus, ki je odgovorna za vaš imunski sistem. Kadar so energije spodnjih čaker usklajene, ljudje začutijo svojo pravo moč in postanejo samostojni v svojem bistvu. Če boste nosili kristal kot nakit vedno ob sebi, boste okrepili njegovo delovanje in izkoristili njegovo energijo v najbolj polni meri.

Po feng shui morate tigrovo oko položiti pred vhodna vrata v svoj dom ali pred veliko okno za zaščito in čiščenje energij. Prav tako ga lahko položite tudi v otroško sobo.

Tigrovo oko - spletna trgovina

Oznake: tigrovo oko

Komentarji

Vpišite komentar