TIGROVO OKO - kamen bogastva in novih priložnosti

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 8078
tigrovo oko

Kristal je dobil ime po svojem značilnem barvnem vzorcu, ki spominja na oko mačke ali oko tigra. Prinaša bogastvo in nove priložnosti. Tigrovo oko je eden izmed tistih kristalov, ki vam pomaga razjasniti vaše misli. Med drugim se že stoletja nosi kot talisman za srečo in zaščito pred uroki. Prav tako naj bi tigrovo oko povečalo moč vibracij, ki jih oddajo drugi kristali.

Že ime in videz kristala vam povesta, da gre za močno energijo, z njim boste vedno imeli podporo. Prav tako tigrovo oko prinaša srečo in zaščito, zato ga le nosite povsod s seboj. Vpliva tudi na ljubezensko življenje, npr. če ste nesrečni v svoji zvezi, vam bo dal moč, da se osvobodite.

Izdelki s kristalom tigrovo oko

Vpliv na psihološko počutje

Pretirano občutljive ljudi pomirja in jim omogoča, da lahko normalno uživajo svoje življenje. Je zelo močan kristal, ki vliva novo moč in stabilnost ter pomaga, da vidimo izhod v temnih obdobjih življenja. Krepi koncentracijo, spodbuja spomin, samozavest in nudi oporo govornikom. Je tudi dober zaščitni kristal.

Tigrovo oko s svojimi vibracijami vpliva neposredno na vašo samopodobo in jo izboljša. Če si želite ravnovesja v vašem življenju, potem je tigrovo oko prava izbira za vas. Odlično pomaga tudi pri tesnobi in strahovih, saj vpliva na moč in pogum. Deluje tako, da okrepi um in vrne izgubljeno voljo.

Vpliv na fizično počutje

Tigrovo oko ugodno vpliva na oči, pomaga tudi pri težavah s sinusi, blaži glavobole, migreno in astmo. Uporablja se za zdravljenje pri hormonskih motnjah. Lajša mišično napetost, krepi male možgane, zdravo rast kosti in sklepov, blaži vnetja, krče, želodčne težave in živčne bolezni. Pomaga pri težavah s prostato, mehurjem, pljuči, bronhitisu in tuberkulozo.

Njegove vibracije pomagajo tudi pri hitrejšem celjenju zlomov in okrevanju po boleznih. Tigrovo oko ugodno vpliva na metabolizem, spodbuja presnovo in prav tako pomaga odstranjevati toksine iz telesa.

Tigrovo oko in duhovnost

Obesek tigrovo oko ugodno vpliva na solarni pleksus in korensko spolno čakro, ki je odgovorna za vaš imunski sistem. Kadar so energije spodnjih čaker usklajene, ljudje začutijo svojo pravo moč. Če boste nosili kristal kot nakit vedno ob sebi, boste okrepili njegovo delovanje in izkoristili njegovo energijo v najboljši meri.

Za zaščito in čiščenje energij po feng shuiju tigrovo oko položite pred vhodna vrata svojega doma. Za isti namen ga lahko položite tudi v otroško sobo.


Tigrovo oko - spletna trgovina

Oznake: tigrovo oko

Komentarji

Vpišite komentar