Zaščita pred elektromagnetnim sevanjem TESLA

person Objavil: : Bojan Ahlin list V: Ezoterika Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 2768

Zaščita pred elektromagnetnim sevanjem Tesla je izdelana iz redkega kristala šungita. Izničuje vplive stresa, ki ga povzroča elektromagnetno sevanje.

V našem bivalnem okolju smo nenehno izpostavljeni sevanju, ki ga oddajajo razne elektronske in električne naprave, ki oddajajo škodljiv elektrosmog, kot so naprimer telefon, wi-fi, računalniki, usmerjevalniki in ostali gospodinjski električni aparati.

Pogosta izpostavljenost sevanju zmanjšuje našo odpornost in prinaša kar nekaj zdravstvenih težav, kot so vnetja, glavoboli, migrene, bolečine v sklepih, kronična nespečnost, nevroza, problemi s srcem in krvnim obtokom.

Zaščita pred elektromagnetnim sevanjem Tesla je enostavna za uporabo, saj jo lahko prilepimo na telefon ali ali kakšno drugo elektronsko napravo in s tem zaščitimo naše biopolje pred škodljivim elektrosmogom.

Bioenergetiki in kristaloterapevti poznajo močno delovanje šungita, saj le ta vpliva na biopolje posameznika. Odpravlja težave povezane s stresom in tudi tiste, ki so posledica negativnih čustvenih vzorcev. Šungit ugodno vpliva na naše fizično telo kot tudi na naše psihično počutje. Absorbira negativne vplive iz okolja, saj briše negativne vibracije.

Zaščita pred elektromagnetnim sevanjem Tesla je primerna za vse starostne skupine. Ker z njo lahko zaščitimo vse družinske člane kot tudi bivalno okolje, smo vam pripravili cenovno ugoden paket in vam pri nakupu dveh zaščitnih ploščic Tesla nudimo 10% popust.

Zaščita pred elektromagnetnim sevanjem Tesla >>>


Oznake: tesla

Komentarji

Vpišite komentar