VEZUVIANIT - kamen za odkrivanje srčnih želja

person Objavil: : Maja Novak list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 3390

Vezuvianit je znan tudi pod imenom idokraz. Prvič je bil odkrit leta 1795 in ime dobil po nahajališču, kjer je bil najden prvi primerek - vulkan Vezuv V Italiji. Ima močno kristalno vibracijo, ki nam pomaga slediti svojim srčnim željam. 

Vpliv na psihično počutje

Vezuvianit sprošča zadržanost, raztaplja jezo ter blaži strah in negativnost. Pomaga ustvariti občutek notranje varnosti, spodbuja iznajdljivost in ustvarjalnost ter željo po odkrivanju novih stvari. Blaži tudi podzavestni strah, ki smo ga prinesli iz preteklih življenj. Naše srce odpira za ljubezen, srečo in veselje do življenja.

Vpliv na fizično počutje

Krepi zobno sklenino in pomaga pri boljši asimilaciji mineralov iz hrane. Njegovo delovanje v čakri solarnega pleksusa lahko pomaga tudi pri zdravljenju črevesnih težav. Lajša tudi bolezni, ki so posledica stresa ter pomirja hiter utrip.

Vpliv na duhovnost

Vezuvianit ugodno deluje na srčno čakro in čakro solarnega pleksusa. Stimulacija teh dveh čaker usklajuje našo voljo z najbolj skritimi srčnimi željami. Povečuje tudi naše intuitivne sposobnosti ter je odličen spremljevalec pri meditaciji.


Vezuvianit - spletna trgovina

Komentarji

Vpišite komentar