SELENIT - kamen nove dobe

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 4 favorite Zadetek: 20423

selenit

Selenit ali Marijino steklo je poznan kot kamen nove dobe. Je kamen, ki v sebi nosi eno najmočnejših energij aktivacije na Zemlji. Je izjemen ojačevalec tudi drugih kristalov, zato ga mnogi uporabljajo v kombinaciji z drugimi kristali. 

Vpliv na psihološko počutje

Selenit nam pomaga doseči želeno mentalno preobrazbo in v naše življenje prinaša mir. Navdaja nas z ljubeznijo in razumevanjem. Odpravlja čustvene blokade, pomaga pri novih začetkih in nas navdaja z zaupanjem, da se vse dogaja v naše najvišje dobro. 

Vpliv na fizično počutje

Pomaga pri regeneraciji živčnega sistema, mišičnega sistema in skeletnega sistema. Telo razstruplja, krepi hrbtenico. Blaži napetost in mišične krče ter pomlajuje kožo, zato se ga uporablja pri raznih masažah, tako kozmetičnih kot terapevtskih.

Selenit in duhovnost

Pospešuje duhovno prerojevanje. Povezuje z višjim jazom in božanskim vodstvom, dviga zavest, čisti energijska telesa, auro in čakre. Odpravlja energijske blokade na nežen in učinkovit način. V sebi nosi zapis evolucije človeštva, zato je primeren kristal za tiste, ki iščejo resnico. Odpira potenciale, ki ležijo skriti globoko v nas, omogoči evolucijo zavesti na nivo svetlobnega bitja. Odpira telepatske komunikacijske poti in odpira vpoglede v prejšnja življenja.

Uporablja se ga za tvorbo zaščitne energijske mreže okoli hiše, ki zagotavlja zaščito pred negativnimi energijami zunanje okolice.

selenit milo

Izdelki s kristalom selenit >>>

Oznake: selenit

Komentarji

Created On Thursday, April 28, 2022 Posted By Rudica - Kotiček pod srečno zvezdo Comment Link
Pozdravljeni ga. Katja. Pri ustvarjanju energijske mreže je stvar odločitve posameznika. Nekateri kristale postavijo zunaj, na vogale parcele, drugi notri, v vogale hiše.

Lep dan,
Rudica
Created On Thursday, April 28, 2022 Posted By Katja S. Comment Link
Pozdravljeni,
Zanima me, kako se porablja se za tvorbo zaščitne energijske mreže okoli hiše. Ali nastaviš kristale zunaj na vsak vogal hiše?
Hvala in lp,
Katja
Created On Wednesday, March 16, 2022 Posted By Rudica - Kotiček pod srečno zvezdo Comment Link
Pozdravljeni ga. Hermina. Za masažo obraza s selenitom predlagam selenit masažno milo: https://www.ustvarjalneideje.si/si/kristali-vecji/1060-kristalno-milo-selenit.html
ali selenit milo srček: https://www.ustvarjalneideje.si/si/kristali-vecji/4343-kristalno-milo-selenit.html.
V primeru dodatnih informacij me lahko pokličete na: 031 586 055

Created On Monday, March 14, 2022 Posted By hermina merc Comment Link
Želim kupiti selenit za masažo obraza, kaj mi predlagate. hvala za odg.

Vpišite komentar