RDEČI JASPIS - kamen stabilnosti

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 17488
rdeči jaspis

Rdeči jaspis krepi naše energijsko polje in nam prinaša občutek varnosti. Zgodovinsko gledano je bil rdeči jaspis znan kot kamen razgibanosti in vzdržljivosti. Naj bi bil talisman bojevnikov in borcev za pravice. Je odlična izbira za meditacijo, molitev in razmišljanje, saj njegova duhovna energija povečuje osredotočenost in vzdržljivost med daljšimi obredi. Ščiti nas pred fizičnimi grožnjami, krepi samoohranitveni nagon in nam pokaže izhod iz nevarnih situacij. Če ga imate v avtu, vas varuje pred nesrečami, tatvino ter pred nestrpnostjo pri vožnji. V domu ali pisarni absorbira elektromagnetno sevanje. Na delovnem mestu spodbuja zagnanost za delo, hobije in pomaga pri pridobivanju novih svežih idej.

Izdelki s kristalom rdeči jaspis >>>

Vpliv na psihološko počutje

Rdeči Jaspis je kamen, ki prinaša moč, da se uprete čustvenim manipulacijam in psihičnemu nasilju. V veliko pomoč bo otroku, ki ga v šoli dražijo ali ustrahujejo. Za vse tiste, ki so v težavnem obdobju čustvene nestabilnosti, pa prinaša stabilnost in nov življenjski zagon. Pomaga pri depresiji, saj pomirja premočne čustvene in duševne odzive. Prizemljuje in daje našemu telesu več energije. Spodbuja k toleranci in razumevanju.

Vpliv na fizično počutje

Uravnava metabolizem, zagotavlja moč in povečuje telesno vzdržljivost. Zelo koristen je za tiste, ki potrebujejo dodatno podporo pri dalj časa trajajoči bolezni, poškodbi ali hospitalizaciji. Razstruplja kri in pomaga pri težavah z jetri in žolčevodom. Koristen je pri zdravljenju anemije in izčrpanosti ter pri boleznih srca. Pripomore, da bo nosečnost potekala brez težav in da bo porod varen. Pomaga pri krvavenju iz nosu in težavah s hemoroidi. Blagodejno učinkuje na zdravljenje epilepsije, putike in senzorične izgube vonja.

Rdeči jaspis in duhovnost

Ugodno vpliva na korensko čakro, ki je povezana z zemljo. Če rdeči jaspis položimo na predel korenske čakre, ta stabilizira in energijsko napaja fizično telo. Korenska čakra se nahaja na dnu hrbtenice ter nadzira energijo mišičnega in skeletnega sistema.

Eliksir: RDEČI JASPIS krepi imunski sistem in vitalnost ter deluje na prebavo, mehur in žolč.


rdeči jaspis zapestnicardeči jaspis žepni kristalrdeči jaspis orgonit obesek za ključe

Rdeči jaspis - spletna trgovina

Oznake: rdeči jaspis

Komentarji

Vpišite komentar