Nagradna igra na TIkToku

person Objavil: : Maja Novak list V: Novice Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 278

Na našem TikTok profilu @koticekpodsrecnozvezdo poteka nagradna igra v kateri bomo podarili komplet KRISTALOV ZA UČENJE.

Do nagradne igre dostopaš preko naslednje povezave >> NAGRADNA IGRA 


1. ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE

Organizator in izvajalec nagradne igre »KRISTALI ZA UČENJE« (v nadaljevanju: nagradna igra) je Pod srečno zvezdo d.o.o, Šipkova ulica 6, 1241 Kamnik, Slovenija, matična št. 1488325000. Nagradna igra se izvaja na TikTok profilu Kotiček pod srečno zvezdo (https://www.tiktok.com/@koticekpodsrecnozvezdo/) in ni povezana z TikTokom.

2. POGOJI ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

V nagradni igri lahko sodelujejo vse polnoletne in mladoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v RS. Osebe zaposlene pri organizatorju nagradne igre ne smejo sodelovati v nagradni igri. V kolikor je izžrebana katera od njih, se žrebanje ponovi in se nagrada podeli drugemu izžrebancu. Udeleženci v nagradni igri sodelujejo tako, da v komentar objave označijo vsaj tri osebe ter sledijo TikTok profilu Kotiček pod srečno zvezdo. Nagradna igra poteka v skladu s pravili družbenega omrežja TikTok. S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo s temi pravili, povezava do njih bo vključena tudi v samo objavo.

3. TRAJANJE IN POTEK NAGRADNE IGRE

Nagradna igra poteka od nedelje, 15. 5. 2022 od 17.00 do srede, 18. 5. 2022, do 14:00. Žrebanje bo izvedeno v sredo, 18. 5. 2022 med 14:00 in 18:00. Rezultati bodo objavljeni isti dan v TikTok objavi. Izžrebanec bo označen pod objavo.

4. NAMEN NAGRADNE IGRE

Namen nagradne igre je promocija izdelkov trgovine Kotiček pod srečno zvezdo in spodbujanje interakcije z uporabniki.

5. ŽREBANJE NAGRAJENCEV

V žrebanju za nagradno igro sodelujejo vsi udeleženci, ki izpolnijo pogoje nagradne igre najkasneje do srede, 18. 5. 2022, do 14:00. Pod pogoje nagradne igre se šteje, da hkrati sledijo TikTok profilu Kotiček pod srečno zvezdo ter pod objavo nagradne igre označijo vsaj tri osebe. Med udeleženci, ki bodo izpolnjevali pogoje, bo naključno izžreban 1 nagrajenec, ki bo prejel komplet kristalov. Žrebanje bo izvedeno v sredo, 18. 5. 2022 med 14:00 in 18:00. Rezultati bodo objavljeni isti dan v TikTok objavi. Izžrebanec bo označen pod objavo. Nakup izdelka ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Ena oseba lahko v žrebu sodeluje le enkrat. Organizator nagradne igre ne nosi odgovornosti za težave z nedelovanjem omrežja, povezav in splošnih težav na TikTok platformi. Organizator si prav tako pridržuje pravico do spremembe in dopolnitve pogojev nagradne igre ter se zavezuje, da bo vse spremembe pravočasno objavil na svojem TikTok profilu.

6. PODELITEV IN PREVZEM NAGRAD

1 x KOMPLET KRISTALOV ZA UČENJE v tržni vrednosti 15 €

Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo in je ni mogoče zamenjati za denar ali kater drug izdelek. V kolikor je ugotovljeno, da je uporabnik, ki je bil izžreban, kršil pravila nagradne igre, si organizator pridržuje pravico, da mu nagrade ne podeli.

7. PREVZEM NAGRAD

Nagrado pošlje organizator nagradne igre po pošti. O rezultatih bo nagrajenec obveščen na dan žrebanja v sredo, 18. 5. 2022. V kolikor nagrajenec v roku 7 dni v zasebno sporočilo ne sporoči svojih podatkov za pošiljanje (ime in priimek, točen naslov za pošiljanje ter telefonska številka), se šteje, da se nagradi odpoveduje. Nagrade organizator pošilja s Pošto Slovenije, pošiljanje pa je možno le na območju Slovenije. Za morebitne izgubljene in poškodovane pošiljke organizator ne odgovarja. V kolikor nagrajenec nagrade ne prevzame, se razume, da je nagrado zavrnil, ta pa se vrne nazaj k pošiljatelju (organizatorju) in ostane nepodeljena. Organizator nagradne igre ne prevzema nobenih drugih stroškov, pač pa le tiste, ki so opredeljeni v pogojih nagradne igre. Nagrajenec lahko nagrado prevzame tudi osebno, in sicer vsak delovni dan od 9.00 do 19.00 na Maistrovi 1 v Kamniku.

8. ODGOVORNOSTI IN PRAVICE

Organizator ne prevzema odgovornosti za nedelovanje storitev, ki so posledica napak na omrežju, izpada električne energije ter ostalih tehničnih motenj, ki bi začasno ustavile nemoteno delovanje storitve. Prav tako organizator ne prevzema odgovornosti za neželene posledice, ki bi jih sodelujoči v nagradni igri lahko utrpel zaradi koriščenja nagrade ali zaradi sodelovanja v nagradni igri.

9. OBDELAVA IN VARSTVO PODATKOV

Podlaga za obdelavo osebnih podatkov je soglasje udeležencev po točki a) prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR). Soglasje je pogoj za sodelovanje v nagradni igri in ga lahko udeleženci kadarkoli prekličejo, pri tem pa preklic nima vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je izvajala vse do preklica udeleženca. V kolikor se udeleženec odloči za preklic soglasja, bo izključen iz nagradne igre. S tem, ko udeleženec izpolni pogoje sodelovanja v nagradni igri, se strinja z uporabo, upravljanjem in obdelavo naslednjih podatkov: - TikTok psevdonim - Ime, priimek, naslov bivanja, e-poštni naslov in telefonska številka Osebni podatki bodo s strani organizatorja obdelovani zgolj za namen nagradne igre, torej za obveščanje nagrajencev o nagradi, prevzem nagrade in javno objavo nagrajenca na TikTok profilu organizatorja. Osebne podatke lahko obdelujejo tudi tretje osebe, ki omogočajo izvedbo nagradne igre (dostavne službe ipd.). Udeleženci imajo pravico, da od organizatorja zahtevajo dostop do podatkov, ki jih ta o njih hrani. Prav tako imajo pravico, da zahtevajo popravek, izbris ali omejitev obdelave osebnih podatkov. V primeru suma na kršenje njihovih pravic lahko vložijo tudi pritožbo pri informacijskem pooblaščencu.

10. KONČNA PRAVILA IN DOLOČBE

Pravila te nagradne igre so na voljo na spletni strani www.ustvarjalneideje.si. V primeru kakršnihkoli sprememb bo organizator sodelujoče obveščal preko objav na TikTok strani Kotiček pod srečno zvezdo.

13. 5. 2022 v Kamniku

Komentarji

Vpišite komentar