MOLDAVIT - meteorit ljubezni

person Objavil: : Rudica Kovačič list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 3001
moldavit zvezdni kamen

Moldavit ni zemljski kristal, saj je priletel kot meteorit iz vesolja. Najdemo ga samo na širšem območju Češke. Meteroiti izžarevajo moč, ki so jo pridobili na popotovanju skozi čas in prostor.

Ima izredno močne vibracije. Dviguje zavest, širi ljubezen in dobro vzdušje. Odpravlja negotovost in strahove ter krepi jasnovidnost in boljša spomin. Krepi lastnosti kamnov v svoji bližini.

Izdelki s kristalom moldavit >>>

Je eden od najmočnejših kristalov, ki se uporabljajo za zdravljenje in odpravo bolečin. Izboljša vid, lajša glavobole in pripomore k hitrejšemu okrevanju po živčni izčrpanosti, stresu in pri izgorelosti. Prinaša boljši spanec in povečuje vitalnost. Uporablja se tudi za normalizacijo krvnega tlaka.

Moldavit preoblikuje naš pogled na svet in nam pomaga pri duhovnem razvoju. Njegova energija nekaterim ljudem ne odgovarja, zato ga “ne morejo nositi”.

Moldavit dobro deluje na vse čakre, vendar najbolj pripomore pri delovanju tretjega očesa, srčne in kronske čakre. Odpravlja energetske blokade.

Moldavit ojača in krepi lastnosti kristalov v svoji bližini.

Čiščenje in polnjenje moldavita

Moldavit položite v kozarec in natrosite ravno toliko soli, da kamen prekrijete. Nato dotočite vodo in moldavit v tem pustite 24 ur. Potem ga spirajte pod tekočo vodo vsaj 10 minut. Po čiščenju pa kristal napolnite tako, da ga za vsaj 60 minut pustite na soncu. S tem boste še povečali njegovo učinkovitost.

moldavit obesek

Moldaviti v spletni trgovini

Oznake: moldavit

Komentarji

Vpišite komentar