MALAHIT

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Minerali in poldrago kamenje Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 1349

O Malahitu

Malahit je kristal transformacije, ki prinaša željo po spremembi. Uči nas sprejemanja odgovornosti za vse kar mislimo in ubesedimo. Pomaga sprejemati pravilne odločitve, z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila. Zaradi njegove zelene barve ugodno vpliva na denarno področje.

Kamen časti boginjo plodnosti in radosti, Hator. Običajno so starši dali malahit na otrokovo zibelko in so ga s tem obvarovali pred zli duhovi. Gledanje v malahit ali držanje tega minerala v roki, pomirja in ublaži razburkana čustva.

Izdelki s kristalom malahit

Vpliv melahita na psihično počutje

Pomaga nam, da se osvobodimo travmatičnih izkušenj iz preteklosti in negativnih čustev. Osvobaja nas občutka krivde in nam omogoči odpuščanje zamer. Čisti dušo in telo zaradi česa je v pomoč vsem na duhovni poti, da lažje odkrijejo svoje bistvo.

Prinaša boljše razumevanje in boljše odnose z drugimi Zelo je učinkovit pri premagovanju nesprečnosti in nočnih mor. Povečuje zbranost in koncentracijo. Pri potovanju z letalom je dobrodošel kot zaščitni kamen, saj odpravlja vrtoglavico in strah pred letenjem.

Vpliv malahita na fizično počutje

Blaži bolečino in pomaga pri zdravljenju revme, artritusu,oteklih sklepov,zlomljenih kosti, izboljšuje kri in krvni obtok ter ugodno deluje pri boleznih srca in ožilja. Blaži infekcije, pomaga pri astmi in boleznih požiralnika ter žrela. Uravnava delovanje leve in desne možganske polovice ter pomaga pri vrtoglavici. Krepi celo telo, uravnava delovanje žlez.

Malahit absorbira negativna sevanja iz okolice in vašega telesa. Pravijo mu tudi kristal nosečnosti, saj pospešuje rast in razvoj otroka. Lajša menstrualne probleme in porodne krče, zato so ga včasih imenovali kamen babic. Prav tako pomaga pri ulkusu,priporoča se tudi za zdravljenje vida.

Malahit in duhovnost

Malahit čisti in aktivira čakre, če ga položimo na tretje oko, aktivira vizualizacijo in prinaša psihične vizije. Na srčnem področju skrbi za ravnotežje in harmonijo. Omogoči nam ozaveščanje podzavestnih vsebin in vpogled v prihodnost.

Z malahitom je življenje bolj intenzivno, saj nas spodbuja k tveganju in spremembam. Neusmiljeno nam kaže, kaj blokira našo duhovno rast. Iz okolice vpija negativno energijo, uporablja se tudi kot zaščita pred različnimi oblikami sevanja. Priporoča se, da ga postavite v bližini računalnikov ali drugih električnih elementov tako doma in v pisarni.

malahit piramida
drevo malahit
orgonit ogrlica malahit

Malahit - spletna trgovina >>>

Oznake: malahit

Komentarji

Vpišite komentar