LIBIJSKI ZLATI TEKTIT - zvezdni kamen svetlobe

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 9478

libijski zlati tektit

Pred približno 28 milijoni let je v puščavo Sahara med Egiptom in Libijo padel asteroid. Pri trku se je razletel in te razsute delce so poimenovali libijsko steklo ali libijski zlati tektit. Že stari Egipčani in njihovi svečeniki so verjeli, da je to energijsko izredno močan kamen, ki je nastal iz najvišje svetlobe. Faraon Tutankamon ga je nosil na ogrlici. Najdemo pa ga tudi na kipu kraljice Nefretiti.

Izdelki z libijskim zlatim tektitom >>>

Vpliv na psihološko počutje

Povečuje voljo do življenja, zaupanja vase ter nas zaščiti pred destruktivno energijo okolice. Prinaša obilje in blaginjo v naša življenja, saj nam pomaga, da se prepustimo toku življenja. Odpravlja depresijo tesnobo in negativnost. Ljudem, ki zaidejo iz svoje življenjske poti, pa pomaga najti pravo pot.

Vpliv na fizično počutje

Aktivira samoozdravitvene procese, zdravi težave, povezane z želodcem in srcem, krepi jetra, vranico, želodec, trebušno slinavko in blagodejno vpliva na prebavni trakt in spolne organe. Povečuje libido.

Libijski zlati tektit in duhovnost

Krepi zavest in pomaga pri opuščanju dolgov iz prejšnjih življenj. Ščiti pred negativnimi energijami, krepi zdravilne sposobnosti in jasnovidnost in povečuje moč manifestacije, zato se ga še posebej priporoča zdravilcem in terapevtom.

Močno vibrira na področju srčnega pleksusa in sakralne čakre. Zaradi svojega močnega delovanja pa se čuti pretok njegove svetlobne energije skozi vse energetske centre.

Libijski zlati tektit je znan kot eden najmočnejših kamnov, ki v nas prebuja skrite potenciale in kreativnost. Krepi tudi moč drugih kristalov in mineralov.

Libijski zlati tektit - spletna trgovina >>>

Komentarji

Vpišite komentar