Kako pravilno uporabiti Gua Sho

person Objavil: : Bojan Ahlin list V: Kristali in minerali Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 331

Da bo vaš obraz sijoč in poživljen s svežo energijo, si preberite nekaj nasvetov o pravilni uporabi Gua Sha kristalne masažne ploščice.

gua sha uporaba

Najprej kožo očistite in nanjo nanesite poljubno negovalno olje, serum ali kremo. Ta korak je nujno potreben, saj bo le tako lahko ploščica lepo drsela po obrazu. Z masažo najprej začnete na vratu, da spodbudite delovanje limfe in šele nato nadaljujete na obrazu. Vsi gibi naj bodo usmerjeni od sredine proti stranem obraza, v največ desetih ponovitvah. Pomembno je tudi, da s ploščico ne pritiskate premočno ob obraz in da se najprej posvetite masaži samo ene strani obraza, npr. leve in šele nato desne strani.

Z Gua Sha ploščico se pomikajte po vratu v smeri od spodaj navzgor proti bradi. Naredite nekaj ponovitev. Nato se z njo pomaknite po liniji čeljusti do ušesa, za ušesno mečico in nazaj po vratu navzdol. Tudi tukaj naredite nekaj zaporednih ponovitev. Nato nadaljujte z masažo od nosu do stranic ličnic, med obrvmi in čez čelo

gua sha masaža

Masaža naj traja 5 - 10 min. Po vsaki uporabi Gua Sha kristalno ploščico očistite z mlačno vodo, da odstranite sledi olja, kreme oz. seruma. Priporočljivo je tudi, da kristalno ploščico občasno še energijsko napolnite tako, da jo ob polni luni postavite na okensko polico, kjer bo izpostavljena mesečini. Tako bo Gua Sha kristalna ploščica še bolj učinkovito sodelovala pri vaših svetih lepotnih ritualih.

gua sha izdelki

Oznake: gua sha

Komentarji

Vpišite komentar