Kaj podariti učiteljici ali vzgojiteljici?

person Objavil: : Maša Vrhovnik list V: Arhiv Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 1631
komplet naravne kozmetike

Ob koncu šolskega leta se velikokrat pojavi vprašanje kaj podariti učiteljem v zahvalo za potrpežljivost ter napor, ki ga vlagajo v svoje delo z našimi nadobudneži.

V višjih razredih učenci običajno podarijo skupno darilo. V nižjih razredih in vrtcu, kjer pa se med učiteljem oz. vzgojiteljem in otrokom vzpostavi veliko bolj oseben odnos, pa se ponavadi podari posamezno darilo, saj prinese obdarovanje učiteljic otrokom veliko veselje.

Pri obdarovanju ne pretiravajmo z nakupi dragih stvari. Darilo naj bo majhna pozornost, ki izraža zahvalo za njihov trud.

Na kaj moramo biti pozorni pri zahvalnem darilu za učiteljice in vzgojiteljice?

Po uredbi o omejitvah in dolžnostih javnih uslužbencev o sprejemanju daril, je vrednost manjšega darila, ki ga še lahko prejme javni uslužbenec 62,59€. Vendar pa je darilo te vrednosti potrebno prijaviti na poseben obrazec. Darilo zanemarljive vrednosti za katerega pa ni potrebna prijava, ne sme presegati vsote 20,86€.

V Kotičku pod srečno zvezdo nudimo veliko izbiro primernih unikatnih daril za učiteljice.

Izbirali boste lahko med naravno kozmetiko, unikatnim nakitom, poslikanimi skodelicami po naročilu, energijskim nakitom, naravnimi svečkami in keramiko. Obiščite nas in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri vašega darila.

zapestnica čipka
lesen-prstan-8.jpg
zapestnica čipka
pupika sivka
kozmetika
drobižnica
Oznake: darilo

Komentarji

Vpišite komentar