ANDSKI ROZA OPAL - kamen duhovnega prebujenja

person Objavil: : Maja Novak list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 1763

Roza andski opal, kamen, ki ga najdemo visoko v Andih, je ljubezenski kamen z globoko povezavo s srčno čakro. To je popoln kamen za tiste, ki se spopadajo z žalostjo, zlasti zaradi zlomljenega srca. Sili nas, da pogledamo vase in okrepimo našo povezavo z notranjim jazom.

Vpliv na psihično počutje

Nežne vibracije tega kamna in pomirjujoče rožnate barve spodbujajo mir in tišino ter zdravijo čustvene rane in globoko skrite strahove. Višja energija srčne čakre, utelešena v tem rožnatem opalu, močno spodbuja sočutje in odpuščanje. Spodbuja tudi bolj razumevajoč odnos do drugih v našem življenju.

Vpliv na fizično počutje

Pomaga pri številnih zdravstvenih težavah na področju prsnega koša, ki se nanašajo na energijo srčne čakre. Prav tako pomaga pri zadrževanju vode, mišičnih oteklinah in vnetjih ter glavobolih.

Vpliv na duhovnost

Ugodno deluje na srčno čakro. Na duhovni ravni pomaga pri aktiviranju jasnovidnosti. Vzpostavlja tudi povezavo z našim višjim jazom in angeli. Prav tako pomaga pri povezovanju s področji, kjer je mogoče doseči velik duhovni razvoj. Pomlajuje čustveno telo in avro. Spodbuja duševno in duhovno samozdravljenje, tako da posamezniku pomaga preboleti travme in bolečine iz preteklosti.


Andski roza opal - spletna trgovina

Komentarji

Vpišite komentar