AHAT, kristal dinamičnosti

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 2133
ahat

Poznan je tudi pod imenom mavrični kristal, saj ga najdemo v izredno širokem spektru barv. Že v Babilonu, starem Egiptu in Grčiji so ga uporabljali za zdravilne namene. Velja za zaščitni kristal, ki je močno povezan z Zemljo.

Izdelki z ahatom na spletni trgovini >>>

Vpliv na psihološko počutje

Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Navdaja nas s samozavestjo in odločnostjo. Odpravlja depresijo, žalost in nespečnost ter izboljšuje počutje. Je kristal ravnovesja, saj uravnava pozitivna in negativna čustva. Uravnoveša pa tudi obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah. Je primeren kristal za ljudi, ki so sredi težkega življenjskega obdobja. Pomaga pri novih začetkih.

Vpliv na fizično počutje

Krepi metabolizem in srčno mišico. Upočasnjuje staranje, odpravlja bolečine, probleme s kožo in težave z očmi. Krepi mehur, prostato in ledvice. Zdravi težave z debelim in tankim črevesjem. Uporablja se ga tudi pri pikih insektov, tako da kristal položimo na mesto pika.

Ahat in duhovnost

Uravnoveša moško in žensko energijo in harmonizira pozitivne in negativne lastnosti v nas samih. Čisti avro in pomaga na duhovni poti. Krepi uvide in skrbi, da ostanemo prizemljeni.


ahat

Ahat - spletna trgovina

Oznake: ahat

Komentarji

Vpišite komentar