elitni šungit šungit za vodo šungitna voda naravno filtriranje vode
  • elitni šungit šungit za vodo šungitna voda naravno filtriranje vode
  • elitni šungit šungit za vodo šungitna voda naravno filtriranje vode
  • elitni šungit šungit za vodo šungitna voda naravno filtriranje vode
  • elitni šungit šungit za vodo šungitna voda naravno filtriranje vode
  • elitni šungit šungit za vodo šungitna voda naravno filtriranje vode

ELITNI ŠUNGIT 10- 20 g

Referenca: V2827
7,50 €

Elitni šungit je najredkejši in najbolj cenjen med različnimi vrstami šungita. Njegova glavna značilnost je visoka vsebnost ogljika in fulerenov. Je kamen, ki nudi močno energijsko zaščito in absorbira negativne energije. Pomaga nam opustiti destruktivne misli in navade.

Poleg energijskega delovanja, se uporablja tudi za preprečevanje elektromagnetnega sevanja, ki ga oddajajo računalniki in elektronske naprave.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o šungitu si lahko preberete tukaj >> Šungit 

Šungit je močan zaščitni kamen, ki nas ščiti pred elektromagnetnim sevanjem in energijskimi vampirji. Voda, prečiščena s šungitom, krepi naš imunski sistem, upočasni proces staranja, ohranja vitalnost telesa ter obnavlja in revitalizira tkivo. Zaradi svoji sposobnosti zdravljenja spodnjih čaker, nas prizemljuje in nam daje še močnejšo povezavo z Zemljo.

Elitni šungit je vrsta šungita, kamna črne barve, ki je znan po svojih edinstvenih lastnostih. Šungit je premogovna kamnina, ki nastane z zoglenenjem alg v blatu zato ga imenujejo tudi premog iz alg.

Obstaja več vrst šungita, vendar je elitni šungit najredkejši in najbolj cenjen. Glavna značilnost elitnega šungita je visoka vsebnost ogljika in fulerenov.

Elitni šungit uporaba:

1. Čiščenje vode: Elitni šungit lahko uporabljamo za čiščenje vode. Ogljikove molekule v šungitu imajo moč absorbiranja nečistoč, težkih kovin in drugih snovi, ki onesnažujejo vodo.

2. Zaščita pred elektromagnetnim sevanjem:  V sodobnih časih je vedno bolj cenjen zaradi njegove lastnosti, da  lahko deluje kot zaščita pred elektromagnetnim sevanjem, ki ga oddajajo elektronske naprave. Verjame se, da šungit absorbira to sevanje in pomaga zmanjšati njegove negativne učinke.

3. Energijsko čiščenje: Elitni šungit ima sposobnost absorbiranja negativne energije in pomaga pri uravnavanju energijskih tokov v okolju. Nekateri pa ga uporabljajo tudi za čiščenje drugih kristalov in energijskih orodij.

4. Dvig vitalnosti: Ljudje poročajo o pozitivnih vplivih elitnega šungita na svoje počutje. Trdijo, da jim prinaša več energije, manj stresa in boljše počutje.

Znanstvene raziskave o teh trditvah niso obsežne, zato je učinkovanje elitnega šungita v veliki meri odvisno od osebnih prepričanj in izkušenj posameznika.Pred uporabo elitnega šungita  za zdravljenje se je priporočljivo posvetovati z zdravnikom ali strokovnjakom na tem področju.

V2827

Podatkovni list

Teža
10-20 g

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: