roževec žepni kristal, kristal ljubezni, roževec kamen, roževec ljubezen, madagaskar, trgovina s kristali
  • roževec žepni kristal, kristal ljubezni, roževec kamen, roževec ljubezen, madagaskar, trgovina s kristali
  • roževec kristal srca, roževec žepni kristal, roževec ugodna cena, roževec boljša kvaliteta

ROŽEVEC žepni kristal AA kvaliteta

Referenca: V911
5,00 €

Roževec je kristal ljubezni, ki oddaja močne vibracije topline in sreče ter odpravlja zamere in jezo. Ko ga nosimo na sebi, v nas prebudi samozavest, čustveno varnost in spontano izražanje čustev.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

 

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o roževcu si lahko preberete tukaj >> Roževec 

Roževec ali rožnati kremen je kristal srca. Najdemo ga v različnih odtenkih rožnate barve. Oddaja močne vibracije ljubezni, topline in sreče ter simbolizira ljubezen do partnerja, otrok, družine in prijateljev kot tudi ljubezen do samega sebe in vseh ljudi, ki jih imamo radi. Pomaga nam preboleti izgubo, ter se znebiti ljubosumja in zamer. Kot kamen srčne čakre vzpostavlja harmonično povezavo med dušo in telesom. Uči nas brezpogojne ljubezni ter sprejemanja drugačnosti. Najbolje učinkuje, ko ga nosimo okoli vratu, saj je tako v neposredni bližini srca.

V911

Podatkovni list

Teža
cca 11-20 g
Poreklo
Madagaskar

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: