labradorit naravni kristal, trgovina s kristali
  • labradorit naravni kristal, trgovina s kristali
  • labradorit naravni kristal, srednja velikost
  • labradorit naravni kristal, trgovina s kristali

LABRADORIT neobdelan naravni surovi kristal M

Referenca: V3837
5,00 €

Labradorit je kamen čarobnih barvnih prelivov. Pomaga pri težavah z nepremišljenim in impulzivnim vedenjem, odpravlja čustvene obremenitve in nam povrne življenjsko radost in spontanost.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o labradoritu si lahko preberete tukaj >> Labradorit 

Labradorit je kristal notranjega vodstva ter odličen zaščitni kamen, ki povečuje duhovno moč ter zmanjšuje stres in občutke tesnobe. Krepi intuicijo in ustvarjalnost ter očiščuje naše energijsko polje. Pomaga nam, da se soočimo z negativno stranjo naše osebnosti ter naših lastnosti in dejanj, ki nam jemljejo energijo.

V3837

Podatkovni list

Teža
100 - 150 g
Ocena 
2021-12-30

Kamnik

Za surove labradorite je značilno, da niso tako privlačni kot brušeni. Velikokrat izgledajo kot navadni kamni, zato tistim, ki želijo imeti res lep labradorit priporočamo nakup brušenega. Lep kristalni pozdrav

Ocena 
2021-12-30

Evelinkolar1@gmail.com

Dobila sem svoj labradorit M, in izgleda lepo, čeprav ne tako kot na sliki... Zgleda kot navadni kamen, se ne svetlika, ampak je pa lepe velikosti...

Vpišite mnenje

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: