citrin, kristal razcveta
  • citrin, kristal razcveta
  • CITRIN naravni surovi kristal

CITRIN neobdelan naravni surovi kristal manjši

Referenca: V3380
2,20 €

Citrin je kristal sončnih rumenih odtenkov, ki navdihuje kreativnost in spodbuja samozavest ter v naše življenje privablja uspeh in obilje.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o citrinu si lahko preberete tukaj >> Citrin 

Citrin je kristal razcveta, ki s svojo igrivo rumeno energijo spodbuja polnost življenja, sveže začetke in nova iskanja. Odpravlja slabo počutje, raztaplja negativna stanja in dviguje samozavest. Prebuja intuicijo, odpira čakre in prinaša svežo življenjsko energijo. Ima tudi pozitiven vpliv na poslovno področje ter prinaša uspeh in obilje, zato se še posebej priporoča pri novih projektih.

V3380

Podatkovni list

Teža
cca. 5-10g
Ocena 
2021-03-15

Podgorje

Iz lastnih izkušenj lahko povem, da pomaga blažiti težave z želodcem. Vsako jutro spijem kozarec vode v katerem je bil prehodno naravni surovi kristal citrin in moje težave z želodcem so se umirile.

  • 1 od 1 ljudi misli da je to mnenje uporabno.
Vpišite mnenje

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: