kristal naravna kamena strela, kristal zaščita kristali quarz  gorski kristal
  • kristal naravna kamena strela, kristal zaščita kristali quarz  gorski kristal
  • Kamena strela kristali

KAMENA STRELA špica naravna M

Referenca: V1379
4,00 €

KAMENA STRELA - uravnava energijo, sprošča, ščiti pred sevanjem. Čisti in nevtralizira, pomaga uresničevati želje. Podpira jasno razmišljanje in pomaga preseči strahove. Krepi funkcije možganov, stabilizira srce in energijski pretok. Dobro učinkuje pri nevrozah in hormonskih motnjah.

  • navedena cena se nanaša na en kos kristala.

Slika je simbolična, saj gre za unikatne in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

KAMENA STRELA - kristal aktivacije

Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča in okrepi avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade. Krepi vitalnost, umirja živčni sistem in pomaga pri fizični in psihični utrujenosti.

Če ga uporabljamo z drugimi kristali s tem povečamo njihovo moč. Uporablja se pa tudi za čiščenje ostalih kristalov, saj odpravlja negativno energijo. 

Čiščenje: Kristal je potrebno večkrat očiščiti, saj nase veže vse negativne energije. Očisti se pod tekočo vodo. Kristal napolnimo tako,da ga čez noč pustimo na polni luni, kjer se ponovno napolni z energijo.

V1379

Podatkovni list

Višina
2-4 cm
Teža
10-15 g

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: