worry stone, pomirjajoči kamen, fidget stone, aventurin kristal, zeleni aventurin palmstone
  • worry stone, pomirjajoči kamen, fidget stone, aventurin kristal, zeleni aventurin palmstone
  • worry stone, pomirjajoči kamen, fidget stone, aventurin kristal, zeleni aventurin palmstone

ZELENI AVENTURIN WORRY STONE kamen za pomiritev

Referenca: V2574
14,00 €

Zeleni aventurin worry stone, je kamen za pomiritev ter zmanjševanje stresa. Odlično se obnese pri obvladovanju in premagovanju tesnobe.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Worry stones so  polirani kristali z vdolbinico v velikosti palca. Ta oblika kristalov je zelo primerna za sproščanje in meditacijo. Uporabljamo jih tako, da kristal primemo med palec in kazalec in se nato s palcem premikamo sem in tja po vdolbinici. Z  enakomerni gibi in osredotočenjem na dihanje,  odvrnemo pozornost od vsakodnevnih skrbi ter tako zmanjšamo stres in tesnobo.

Več o zelenem aventurinu si lahko preberete tukaj >> Zeleni aventurin 

Zeleni aventurin krepi individualnostkreativnost, sproščenost, optimizem in samozavest. Pomaga pri čiščenju čustvenih blokad in spodbuja tolerantnost. Blagodejno vpliva na čustva, srce, blokade v predelu hrbtenice in na regeneracijo telesa. Od vseh kristalov naj bi ravno zeleni aventurin prinašal največ sreče, saj ugodno deluje na finančno stanje, zdravje in čustveno stabilnost.

V2574

Podatkovni list

Teža
cca 30 g
Velikost
5 x 3,5 cm

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: