beril, akvamarin in morganit energijska zapestnica ugodna cena, trgovina s kristali
  • beril, akvamarin in morganit energijska zapestnica ugodna cena, trgovina s kristali
  • energijska zapestnica morganit akvamarin beril
  • beril zapestnica ugodna cena

BERIL (akvamarin in morganit) zapestnica čips

Referenca: V1105
12,00 €

Beril zapestnica s svojimi nežnimi pastelnimi barvami ščiti pred vdorom tujih energij in nam  pomaga odkriti kdo so naši pravi prijatelji.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o akvamarinu si lahko preberete tukaj >> Akvamarin 

Akvamarin je kristal grlene čakre. Ker krepi komunikacijske sposobnosti je odličen kristal za premagovanje treme pred javnimi nastopi. Spodbuja iskreno izražanje čustev, zato ga nekateri imenujejo tudi kristal ljubezni. Ime akvamarin je latinskega izvora in pomeni morska voda oziroma morje. Danes velja za kamen večne mladosti in sreče ter zaščitni amulet vseh popotnikov po morju.

Več o morganitu si lahko preberete tukaj >> Morganit 

Morganit je kamen čustvenega samozdravljenja. Aktivira in odpira srčno čakro, nas sprošča in prinaša občutke umirjenosti in sreče. Kamen se priporoča vsem, ki želijo poglobljeno delati na sebi, saj čisti vse čustvene travme, ki smo jih pridobili tekom življenja. Odpravlja jezo, zamere in strah ter nam tako nudi oporo pri prebolevanju in opuščanju. Okrepi našo auro in ugodno deluje na srce.

V1105

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: