• Novo
peridot, črni turmalin, orgonit, orgonit ogrlica, orgonit nakit, kristali proti jezi, kristali za odnose, zaščita
  • peridot, črni turmalin, orgonit, orgonit ogrlica, orgonit nakit, kristali proti jezi, kristali za odnose, zaščita
  • orgonit, peridot

PERIDOT ČRNI TURMALIN orgonit ogrlica roža življenja krog

Referenca: Z3923
49,00 €

Orgonit ogrlica iz peridota in črnega turmalina je lep energijski nakit s kristali.

Orgonit ogrlica nudi celodnevno zaščito energetskega polja posameznika omogoča pa tudi pritok sveže življenjske energije.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o peridotu si lahko preberete tukaj >> Peridot

Peridot ali olivin je talisman za uresničevanje želja. Čisti avro in nam pomaga distancirati se od zunanjih vplivov ter priti v stik s svojo notranjo energijo. Krepi zaupanje ter vzpodbuja rast in napredek. Prinaša dobro počutje in krepi imunski sistem ter sprošča čustveno napetost.

Več o črnem turmalinu si lahko preberete tukaj >> Črni turmalin 

Črni turmalin je kamen ozemljitve in zaščite. Odstranjuje blokade, razprši negativno energijo ter povečuje duševno vitalnost. Še posebej se ga priporoča za zaščito pred čustvenimi vampirji. Povezujemo ga s korensko čakro, saj nas prizemljuje, ukoreninja in spodbuja pretok energij med čakrami.

Orgonit obesek

Vsebuje vse sestavine, kot ostali večji orgoniti. Njegova uporaba je praktična, saj ga kot ogrlico nosimo okoli vratu. Ker ga imamo ves čas pri sebi, nam nudi celodnevno zaščito in pa tudi pritok sveže življenjske energije.

Orgonitni obesek je močan energijski nakit, ki v sebi združuje znanja radiostezije, kristaloterapije in v nekaterih primerih tudi svete geometrije. Z njim ščitimo naše bioenergetsko polje. Zaščiti nas pred negativno energijo iz okolja, ki jo preoblikuje v novo, svežo življenjsko energijo.

Orgonit obesek s svojim delovanjem zmanjšuje težave, kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Izboljšuje naše telesno počutje, v življenje pa prinaša harmonijo, srečo, samozavest, blaži stres in napetosti ter nam pomaga ohraniti notranji mir.

Orgonski nakit je skrbno, natančno in ročno izdelan iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Orgonitnemu obesku – amuletu so dodani kristali in poldragi kamni, s katerimi usmerimo namero in orgonsko energijo na tisto področje življenja, kjer želimo doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

Z3923

Podatkovni list

Teža
25 g
Velikost
4 x 4 cm

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: