bagua ogledalo, feng shui, zaščitni amulet, zaščita doma, amulet za srečo
  • bagua ogledalo, feng shui, zaščitni amulet, zaščita doma, amulet za srečo
  • bagua ogledalo, feng shui, zaščitni amulet, zaščita doma, amulet za srečo
  • bagua ogledalo, feng shui, zaščitni amulet, zaščita doma, amulet za srečo

BAGUA ogledalo

Referenca: V2719
20,00 €

Ogledalo bagua je zaščitni feng shui amulet, ki se uporablja  za odvračanje in zaščito pred "strupenimi puščicami" ali "negativno chi".

*v ceno izdelka sta všteti dve bagua ogledali (konveksno in konkavno)

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Bagua ogledalo ima osmerokotni leseni okvir in na sredini "ogledalo". Vsaka stran osmerokotnega okvirja je označena z svojim določenim trigramom, pomembno je, da je ogledalo obešeno tako, da je na vrhu tisit trigram, ki ima tri neprekinjene linije. 

Bagua ogledalo obesimo nad vhodna vrata ali okno kadar želimo preprečiti vdor negativnih energij drugih ljudi ali pa zaščititi vhod pred "napadalno" energijo (visoki stebri ali ostri predmeti, ki ogrožajo vhod). 

Konveksno bagua ogledalo (izbočeno ogledalo) služi odbijanju vdora ekstremno negativnih sil. Negativno energijo odbija proti svojemu izvoru, vendar pa je ne absorbira in nevtralizira, zato je priporočljivo, da se pred uporabo le te posvetujete z feng shui strokovnjakom. Tega ogledala nikoli ne obešamo v bivalni prostor, kot tudi je ne usmerjamo v druge osebe ali živali. 

Konkavno bagua ogledalo (usločeno ogledalo) "sesa" vase negativno energijo in jo nato nevtralizira. Uporablja se ga tako v zaprtih bivalnih prostorih kot tudi zunaj objekta.

V2719

Podatkovni list

Velikost
12 cm

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: