rdeči jaspis, rdeči jaspis uhani, rdeči jaspis kristal, kristal za moč, kristal za energijo
  • rdeči jaspis, rdeči jaspis uhani, rdeči jaspis kristal, kristal za moč, kristal za energijo
  • rdeči jaspis, rdeči jaspis uhani, rdeči jaspis kristal, kristal za moč, kristal za energijo
  • rdeči jaspis, rdeči jaspis uhani, rdeči jaspis kristal, kristal za moč, kristal za energijo

RDEČI JASPIS viseči uhani (posrebreni)

Referenca: V225
7,00 €

Posrebreni viseči uhani s kristalom rdeči jaspis so energijski nakit, ki prinaša stabilnost, moč, nov življenski zagon in energijo

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o rdečem jaspisu si lahko preberete tukaj >> Rdeči jaspis 

Rdeči jaspis je kamen stabilnosti, ki krepi naše energijsko polje in nam prinaša občutek varnosti. V starih časih je bil cenjen kot talisman bojevnikov in borcev za pravice. V domu ali pisarni absorbira elektromagnetno sevanje. Na delovnem mestu spodbuja zagnanost za delo in pomaga pri pridobivanju novih svežih idej. Je odličen kristal za otroke, ki jih v šoli dražijo, saj prinaša moč ter se pomaga upreti čustvenim manipulacijam in psihičnemu nasilju. 

Več o jaspisu si lahko preberete tukaj >> Jaspis

Jaspis je kamen ozemljitve in stabilnosti. S svojo energijo nas dobro prizemljuje ter prinaša zdravje, mir, tolažbo, moč in energijo. Spodbuja k toleranci in razumevanju ter daje občutek varnosti in zaščite. Z njim je lažje doseči notranjo harmonijo, zadovoljstvo in vedrost. Obstaja kar nekaj različnih vrst jaspisov, mnogi pa so poimenovani po regijah, na katerih jih kopljejo.

V225

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: