TULIT - kamen čiščenja čustvenih ran

person Objavil: : Maja Novak list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 2133

Tulit je kamen, ki izžareva ljubezen, sočutje, srečo, veselje in spokojnost. Nudi močno čustveno oporo, zlasti tistim z zlomljenim srcem. Izboljšuje ljubezensko srečo ter v življenje prinaša strast. Na nežen in ljubeč način lahko poveča našo energijo, motivacijo in usmeritev.

Vpliv na psihično počutje

Povečuje ustvarjalnost in odpira energijski pretok za iskanje novih idej. Navdihuje nas, da na življenje gledamo bolj optimistično in navdušeno. Spodbuja tudi ekstravertiranost in pomaga tistim, ki se pri socialnih interakcijah počutijo nelagodno. Prekine uničujoče miselne navade in spodbuja ljubezen do sebe.

Vpliv na fizično počutje

Ima močno zdravilno sposobnost regeneracije in zdravljenja telesa. Zdravi želodčne težave in odpravlja pomanjkanje kalcija. Koristen je pri zdravljenju kakršnih koli težav, povezanih z želodcem. Prav tako se lahko uporablja za zdravljenje bolezni jajčnikov in mod.

Vpliv na duhovnost

Tulit zelo močno odzvanja s srčno čakro, zaradi česar je zelo dober kamen za čustva. Spodbuja nas, da svoja življenja napolnimo z mirom, v svoje odnose pa vnesemo več harmonije, veselja in sreče. Energije tega kamna nam razkrijejo pomen brezpogojne ljubezni, odstranjujejo pa tudi čustveno negativnost. Zdravi srčne bolečine in nudi močno oporo pri spopadanju s partnerskimi težavami.


Tulit - spletna trgovina

Komentarji

Vpišite komentar