Tigrovo oko - kamen uresničenih ciljev

person Objavil: : Maja Novak list V: Kristali in minerali Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 2136

tigrovo oko kristali

TIGROVO OKO je kamen bogastva in novih priložnosti. V vseh barvnih kombinacijah dviguje energijo ter povečuje osebno moč in pogum. Prinaša obilje ter ugodno vpliva na samozavest, koncentracijo in motivacijo. Med drugim se že stoletja nosi kot talisman za srečo in zaščito pred uroki.

VEČBARVNO TIGROVO OKO je kombinacija tigrovega očesa ter rdečega in modrega tigrovega očesa. Barvna kombinacija ugodno vpliva na delovanje korenske in grlene čakre ter čakre solarnega pleksusa.

MODRO TIGROVO OKO je pomirjujoč kamen, ki pomaga osvoboditi telo čustvene bolečine in povrniti čustveno ravnovesje. Še posebej se priporoča tistim, ki trpijo za depresijo in tesnobo, saj spodbuja notranji mir. Zaradi pozitivnih učinkov na grleno čakro, prinaša lažje izražanje čustev in lažje komuniciranje o svojih občutenjih.

RDEČE TIGROVO OKO ima močno ozemljitveno energijo, ki poskrbi, da je naše telo bolj povezano z Zemljo. Je zelo spodbuden kamen, ki nam daje navdih in motivacijo v vseh pogledih našega življenja. Uravnoveša pozitivne in negativne energije ter krepi samozavest.


rdeče tigrovo okotigrovo oko žepni kristalvečbarvno tigrovo oko kristalmodro tigrovo oko

Komentarji

Vpišite komentar