Obsidian kristali

person Objavil: : Bojan Ahlin list V: Kristali in minerali Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 613

obsidian kristali

Obsidian je vulkansko steklo, ki je nastalo iz lave in se tako hitro strdilo, da ni ustvarilo kristalne strukture. Poznamo več različnih primerkov obsidiana, njihova barva pa je odvisna od vsebnosti različnih vrst plinov in drugih primesi, ki so bile prisotne v lavi, ko se je ta začela strjevati.

ČRNI OBSIDIAN – Kamen, ki celi čustvene rane in povrne moč. Pomaga nam uvideti resnico in skrita čustva, prav tako pa nudi zaščito pred negativnimi vplivi ter odpravlja stres in tesnobo. 

ZLATI OBSIDIAN - Je močan kristal prizemljitve, ki nadgradi našo sposobnost manifestiranja in doseganja ciljev. Pomaga nam razkriti potencial in skrite talente, hkrati pa sprošča blokade naše duhovne in osebne rasti.

SNEŽNI OBSIDIAN - Odpravlja negativna čustva, žalost, depresivna razpoloženja in različne vrste odvisnosti. Blaži tesnobo in stres. Pomaga nam pri soočanju s strahovi in te strahove tudi predelati.

OBSIDIAN PLATINUM - Platinast odsev obsidiana prinaša energijo transformacije, raziskovanja, učenja in zaupanje v odkrivanje neznanega. Prav tako nas podpira ter opogumlja med procesom žalovanja in odpuščanja.

MAHAGONI OBSIDIAN – Močan zaščitni kamen, ki blokira negativne energijske vplive, odpravlja energijske blokade ter čisti telo negativnih energij. Krepi moč ter spodbuja strast in ustvarjalnost.


obsidian kristali zlati obsidian snežni obsidian
mahagoni obsidian obsidian platinum

Komentarji

Vpišite komentar