roza mahovni ahat, mahovni ahat, ahat, žepni kristal, kristali za jezo, kristali za odločnost
  • roza mahovni ahat, mahovni ahat, ahat, žepni kristal, kristali za jezo, kristali za odločnost
  • roza mahovni ahat, mahovni ahat, ahat, žepni kristal, kristali za jezo, kristali za odločnost

ROZA MAHOVNI AHAT žepni kristal

Referenca: V3956
4,50 €

Roza mahovni ahat je kristal, močno povezan z naravo ter odličen spremljevalec ob novih začetkih, saj privlači obilje, sprošča blokade in krepi samozavest.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o ahatu si lahko preberete tukaj >> Ahat 

Ahat je kristal dinamičnosti. Velja za zaščitni kristal, ki je močno povezan z Zemljo. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Odpravlja depresijo, žalost in nespečnost ter izboljšuje počutje. Uravnava pozitivna in negativna čustva, uravnoveša pa tudi obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah. Navdaja nas s samozavestjo in odločnostjo. Krepi uvide in skrbi, da ostanemo prizemljeni.

Več o mahovnem ahatu si lahko preberete tukaj >> Mahovni ahat 

Mahovni ahat je močno povezan z naravo in velja za kamen novih začetkov. Sprošča blokade, pomaga razvijati moč, izboljšuje samozavest in krepi pozitivne osebnostne lastnosti. Zmanjšuje strah oziroma tremo pred javnimi nastopi. Je kamen bogastva in privlači obilje.

V3956

Podatkovni list

Teža
cca 21 - 23 g
Velikost
M

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: