šungit kristal, šungit kamen, kristali za vodo, šungit cena, trgovina s kristali, ugodne cene
  • šungit kristal, šungit kamen, kristali za vodo, šungit cena, trgovina s kristali, ugodne cene

ŠUNGIT koščki za vodo 100 g

Referenca: V4018
9,00 €

Naravni kristal ŠUNGIT - koščki za vodo v 100 gramskem  paketu, ki zadostuje za 1l vode.

Voda prečiščena s šungitom, krepi naš imunski sistem, upočasni proces staranja, ohranja vitalnost telesa ter obnavlja in revitalizira tkivo.

* Slika je simbolična, saj gre za unikatne in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnemu odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

KAKO PRIPRAVITI ŠUNGITNO VODO

Za pripravo 1 litra šungitne vode je dovolj 100g šungita v poljubno velikih koščkih. Še najboljši za pripravo so drobni šungitni delci, saj so pri čiščenju vode bolj učinkoviti. Priporočljivo je, da je posoda za pripravo šungitne vode steklena. Pred uporabo šungit najprej speremo pod tekočo vodo. Koščke damo v posodo in jih prelijemo z vodo. Že po pol ure ima ta voda antibakterijske lastnosti, po nekaj dneh pa pridobi tudi zdravilne lastnosti. Po enem tednu pripravimo novo šungitno vodo. Šungit ponovno speremo pod tekočo vodo in ponovimo postopek priprave. Šungitno vodo lahko pripravljamo vsakodnevno, s tem vodo očistimo. Če pa želimo šungitno vodo uporabljati v terapevtske namene, jo pripravimo za celotedensko uporabo. V terapevtske namene se priporoča pitje najmanj treh kozarcev šungitne vode na dan.

V4018
Ocena 
2022-02-22

Ulica ljubljanske brigade

Toliko pohval sem slišala na račun šungita, da sem preprosto morala poiskusiti tudi sama. Uporaba pa je res preprosta... priporočam!

Vpišite mnenje

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: