rdeče tigrovo oko kristal, oniks kristal, trgovina s kristali, energijski nakit
  • rdeče tigrovo oko kristal, oniks kristal, trgovina s kristali, energijski nakit
  • zaščitni kristal, ročno delo

RDEČE TIGROVO OKO ONIKS zapestnica 6 mm (moška)

Referenca: V669
10,00 €

Moška zapestnica, sestavljena iz rdečega tigrovega očesa in oniksa z nošenjem nudi zaščito pred negativnimi energijami in nezgodami, prinaša pa srečo na ljubezenskem

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

pa tudi poslovnem področju.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o oniksu si lahko preberete tukaj >> Oniks 

Oniks je kamen notranje moči, ki nam daje občutek varnosti. Prinaša harmonijo, stabilnost in srečo, saj razbremenjuje telo in psiho. Ime kamna izvira iz grške besede »onux«, kar pomeni krempelj ali noht. Velja za močan zaščitni kamen, ki naj bi s svojo mistično energijo človeka popeljal v samo temnino njegove duše in iz nje izkopal bolečine, skrbi, travme in potlačena čustva. Ker je povezan s korensko čakro je odličen kamen za meditacijo.

Več o rdečem tigrovem očesu si lahko preberete tukaj >> Rdeče tigrovo oko

Rdeče tigrovo oko uravnovesi pozitivne in negativne energije ter krepi samozavest. Sprosti kaos v našem življenju in nam omogoči, da lažje najdemo notranji mir. Ustvari močno povezavo z Zemljo ter okrepi našo telesno moč in vitalnost.

V669

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: